X
    Categories: Світ

Таки правда: Галкін та Примадонна з дітьми поїхали підкоряти Європу. Папараці не сплять

Таки правда: Галкін та Примадонна з дітьми поїхали підкоряти Європу. Папараці не сплять.

Одна з найобговорюваніших пар шоу-бізнесу виїхала з Ізраїлю. Гуморист опублікував відео з локації, яка добре відома шанувальникам зіркового подружжя.

З початку повномасштабної війни РФ проти України Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми виїхали до Ізраїлю. Зіркова сімейка орендувала будинок в популярному місті Кесарія. Чоловік Примадонни у червні гастролював ізраїльськими містами, де висміював рос посіпак. Також він відзначив у тій країні своє 46-річчя.

Проте днями з’явилася інформація, що Примадонна з дітьми поїхали з Ізраїлю! Папараці підловили Аллу Борисівну з Гаррі та Лізою на прогулянці пляжем улюбленої латвійської Юрмали. А от Галкіна поруч з сім’єю не було. Подейкували, що співачка приїхала без нього.

Однак незабаром і сам Максим Галкін підтвердив переїзд. Він виклав в Instagram відео, на якому ходить узбережжям Балтійського моря разом із дружиною та, ймовірно, друзями.

На ролику, гуморист показав прекрасний юрмальський захід сонця, а наприкінці засвітив у кадрі здалеку Примадонну у компанії невідомих чоловіка та жінки.

До речі, у Латвії мешкає подруга подружжя Лайма Вайкуле. Однак, чи була у них вже зустріч – поки не відомо.

Українці щиро дякують зірковому подружжю за підтримку України в цей важкий час!

Фото взяте з мережі зірки

G Natalya:
Related Post