X

Трьом знакам Зодіаку найближчим часом не позаздриш. Все, за що б вони не бралися, не принесе гарного результату: з одної халепи потраплять в іншу

Все буде валитися з рук.

Трьом знакам Зодіаку найближчим часом не позаздриш. Все, за що б вони не бралися, не принесе гарного результату: з одної халепи потраплять в іншу.

Читайте хто в зоні ризику, та мерщій беріться, по можливості, виправляти ситуацію.

Астрологи виділили три знаки Зодіаку, на яких найближчим часом чекають халепи. З цієї “чорної смуги” важко буде зійти. Початок осені здасться їм похмурим і обтяженим проблемами.

Стрілець

На Стрільців чекають неприємності на роботі, і скажу чесно, такі серйозні неприємності. Ймовірно, раніше ви десь допустили непоправну помилку, через що тепер на вас чекають розбірки з керівництвом. Будьте обережні у своїх висловлюваннях, щоб не втратити роботу. Весь місяць ви будете знаходитися в демотиваційному стані, все буде валитися з рук, ви будете лаяти себе за найменший промах.

Козоріг

На людей зі знаком Зодіаку Козоріг чекають проблеми в особистому житті. Через вашу відстороненість і холодне ставлення до партнера, ваші стосунки можуть завершитися. Щоб не потерпіти крах, вам варто по душам поговорити з людиною і з’ясувати, що заподіює йому дискомфорт. В іншому випадку ви можете втратити кохану людину раз і назавжди.

Діва

Дівам початок осені обіцяє проблеми в спілкуванні з людьми. Ви будете знаходиться на емоційній межі, що, звичайно ж, позначиться на ваших відносинах з оточуючими. Кожні жест, погляд, слово викликатимуть у вас злість. Тому краще цей час провести вдома, подумати про майбутнє і про себе. Масові заходи відкладіть до кращих часів.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post