X

Ці знаки Зодіаку цього тижня будуть зраджені. На них чекає сильне розчарування: якщо ви один із цих представників, зверніть увагу на поведінку свого партнера!

Ці знаки Зодіаку цього тижня будуть зраджені: на них чекає сильне розчарування

Цього тижня на представників трьох знаків Зодіаку чекає багато розчарувань. Останні ризикують пережити зраду, яка занурить їх у сумніви і смуток. Дійсно, молодий місяць в Овні обіцяє бути “дуже емоційним” і ризикує посіяти розбрат у їхніх романтичних стосунках. Якщо ви один із цих знаків, зверніть увагу на поведінку свого партнера!

Якщо початок лютого приніс хороші настрої певним знакам зодіаку, то наступні дні будуть синонімами поганих новин. Молодик в Овні має не тільки хороші сторони! Така конфігурація супроводжується труднощами в любові. Дійсно, деякі знаки Зодіаку можуть знайти притулок у захисному міхурі та звинуватити інших.

Які знаки зодіаку будуть зраджені наступного тижня?

Енергії планет обіцяють бути згубними особливо для трьох знаків зодіаку. Вони будуть викликати злість і розчарування протягом поточного тижня, випробовуючи впевненість цих знаків.

Близнюки

Атмосфера цього тижня вдома буде напруженою для представників Близнюків. Цей знак Повітря, який з початку місяця стикається з багатьма труднощами у своєму професійному житті, повинен буде підготуватися до напруги всередині своєї пари.

Його тривала відсутність справді може вплинути на його любовне життя та призвести до суперечок із партнером чи кимось із членів його родини.

І це ще не все! Близнюки, швидше за все, виявлять брехню і таємниці, які ризикують дестабілізувати основи їхніх стосунків. Тому найближчими днями йому доведеться зіткнутися з цією реальністю, а не обмежуватися.

Цілком можливо, що Близнюк також стикається з іграми маніпуляції на своєму робочому місці, які можуть підштовхнути його до непропорційних проєктів. Одне можна сказати напевно, розмови з іншими будуть дуже важкими протягом наступних кількох днів.

Тим не менш, він зможе розраховувати на планети, які запрошуватимуть його дати найкраще від себе та проявити мудрість, щоб відновити ситуацію, професійно чи особисто. Його непереборна чарівність і магнетизм стануть якостями, які допоможуть йому все виправити…

Діва

Діва – один із невдалих знаків у коханні цього тижня. Уродженці цього знаку можуть особливо ревнувати свого партнера. Вони могли проводити час, уважно спостерігаючи за їхніми діями. На жаль, їхні підозри будуть цілком обґрунтованими!

Цьому земному знаку доведеться бути терплячим і сильним, щоб протистояти зраді в коханні. На щастя, завдяки зіркам вони зможуть проявити проникливість, щоб вступити у відверту дискусію.

Якщо їм вдасться контролювати свої емоції, у них будуть хороші шанси зберегти стосунки. Уродженці Діви, які мають давні стосунки зі своїм партнером, будуть змушені брати участь у глибоких перетвореннях у своєму любовному житті. Вони також отримають сигнал від планет, який запропонує їм відпустити і приділити час, необхідний для роздумів над своїми емоційними потребами.

Скорпіон

Насиченим буде тиждень і для знака Скорпіона. Цей водяний знак справді міг підштовхнути свого партнера відмовитися від їхніх стосунків.

Занадто довго ігноруючи їхні очікування та почуття, партнер може затаїти образу та напружити емоції Скорпіона. Цей знак Зодіаку з подивом виявить брехню, зраду або несправедливий вчинок по відношенню до нього. Але останній не відчуватиме відповідальності за цю дистанцію.

Якщо він не був уважним до потреб свого партнера, це також частково через його недбалу поведінку. Дійсно, Скорпіон вважає, що вони не завжди отримують однакову енергію у відповідь і завжди відчувають себе зобов’язаними докладати зусиль, щоб зберегти довговічність відносин.

Крім того, невтішна поведінка його партнера не спонукатиме його знову розпалити вогонь у своїй парі. Натомість він зосередиться на кар’єрі та власних амбіціях. Він міг, крім того, цього тижня зробіть чудові відкриття. Новий романтичний зв’язок може підкреслити його справжню особистість.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post