X

У другій половині жовтня на жінок цих знаків Зодіаку чекають неприємності. Їхній партнер може вирішити розлучитися і ніколи не повернутися. Однак, є в цій ситуації і позитивний момент, про який варто знати наперед!

У другій половині жовтня на жінок цих знаків Зодіаку чекають неприємності. Їхній партнер може вирішити розлучитися і ніколи не повернутися. Однак є в цій ситуації і позитивний момент, про який варто знати наперед!

Любовний гороскоп вказує на те, що незабаром представників цих знаків зодіаку чекають неприємності в емоційних питаннях. Однак їм не варто впадати в песимізм. У майбутньому виявиться, що розставання з коханою людиною – найкраще, що могло з ними трапитися.

Овен

Жінка Овен відчує, що її ігнорує коханий. Коли вона вирішить протистояти йому, вона не отримає відповіді. Може виявитися, що партнер вперто приховує від неї якесь знайомство, про яке вона тепер постійно думає. Якщо йому доведеться зізнатися, він відразу ж запропонує розлучитися. Він закоханий в іншу жінку, з якою буде щасливий у майбутньому. Жінка Овен повинна забути про нього. Коли вона це зробить, в її житті з’явиться справжнє кохання.

Рак

Жінка  Рак скоро почує від когось: “Давай дружити”. Їй доведеться прийняти це, навіть якщо це завдасть їй сильного болю. Однак вона швидко зрозуміє, що її коханий насправді не знає, чого хоче. Коли вона розлучиться з ним, вона звільниться від токсичної системи, яка довгий час завдавала їй головного болю.

Близнюки

Жінка – Близнюк може з подивом виявити, що її невинні і безглузді слова були сприйняті партнером як образливі. Він буде засипати її скаргами і виявить, що він відчував багато горя щодо неї протягом тривалого часу.

Жінка -Близнюк не повинна вступати в цю дискусію, якщо вона не відчуває відповідальності за дії, в яких її звинувачують. Краще відпустіть коханого і уникайте суперечок надалі.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post