X

У світлий день вільних українців – світле передбачення від карпатського цілителя і провидця, мольфара Ореста Стафійчука: юнак черпає силу в природі України і вже став відомий точними прогнозами. Чоловік-медіум побачив, що над Україною розсіюються хмари

У світлий день вільних українців, День незалежності – світле передбачення від карпатського цілителя і провидця, мольфара Ореста Стафійчука: юнак черпає силу в природі України і вже став відомий точними прогнозами.

Чоловік-медіум побачив, що над Україною розсіюються хмари!

Орест Стафійчук – карпатський мольфар, екстрасенс та цілитель. З-під його пера вийшло кілька книжок.

Наприклад, “Книга порад карпатського мольфара”, а також “Магічні таємниці мольфарів”. Він був консультантом кінострічки «Тіні незабутих предків» режисера Любомира Левицького.

Режисер про провидця висловлюється так:

«Орест – не просто мольфар. Він людина-медіум, яка може за секунду змінити ваше життя. І він ніколи не чекатиме за це подяки, адже Орест хоче, щоб кожна людина відкрила свої потаємні сторони, про які і не здогадувалася до зустрічі з нею».

Стафійчук брав участь у різноманітних телевізійних шоу. Він допомагає нужденним навіть у тому випадку, якщо вони ніяк не можуть за це заплатити. Орест – представник старої школи мольфарів.

Свою силу молодий цілитель черпає з природи, яка оточує його. Карпати — неймовірне місце, де мешкає величезна кількість знахарів, ясновидців та інших загадкових людей. сама природа наділяє тамлюдей магічними властивостями, відкриває їм свої таїни.

Опинившись там, ти неодмінно знайдеш нічліг, а під час вечері поринеш у атмосферу давніх легенд.

У стародавній культурі гуцулів людину, наділену надприродними магічними здібностями, називають мольфаром, або земним богом. Він добре розуміється на природі, вміє керувати погодою і зцілювати людей. Однак так само мольфар може і нашкодити. З цієї причини земних богів умовно поділяють на білих (добрих) та чорних (злих).

Білі маги мають виключно благі цілі. Вони допомагають людині у боротьбі зі злими силами, лікують хвороби, сприяють їм у господарстві. Світлі чарівники стоять на варті добра, гармонізують як природу, так і людину.

Чорні маги, навпаки, служать злому початку, руйнують біополе людини.

Гуцули розповідають, що старі добрі мольфари вміли розуміти мову природи. Вони були одночасно лікарями та радниками, зберігачами спокою суспільства та посередниками між Богом та людьми.

Ну а тепер власне недавнє пророцтво мольфара Ореста Стафійчука для України.

Звичайно, події, що почалися в Україні 24 лютого, не пройшли повз Ореста Стафійчука.

Недавно карпатський цілитель поділився з аудиторією своїми думками щодо цього. Прогноз мольфара обнадіює. Він запевняє, що незабаром життя українців увійде у звичне й мирне русло, а хмари рпозсіються.

Більше того, Україна зможе повернути втрачені землі та зберегти територіальну цілісність.

«Добрі сили на нашому боці», – говорить карпатський мольфар Орест Стафійчук. Хочеться донести цю думку до кожної знедоленої людини, якій довелося покинути рідну країну, аби просто врятуватися.

До речі, такі самі прогнози щодо України робили й інші карпатські мольфари.Хочеться вірити, що чудовий знак!

Віримо в те, що побажання мирного неба над головою дуже скоро втілиться у життя! Зі святом і щастя нашій замлі, Україні і всім українцям!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post