X

Українець стверджує, що знайшов шматок мухи у цукерках ROSHEN: компанія відреагувала дивно

У товарах різних категорій українці частенько наштовхуються за небажану “живність” – бувають і таргани, і рештки невідомих істот. Джерело

Інколи навіть муху розрізнити можна. Щоправда, прикро, коли вони “оселяються” просто у цукерках. Схожий випадок описав Ігор Добровольський на сторінці у Facebook.

За його словами, солодощі придбав у одному з магазинів мережі ROSHEN. Про знахідку одразу повідомив у службу підтримки компанії:

“Всі знають що я люблю цукерки, але і від м’яса теж не відмовляюся, але м’ясо в цукерках це не моє! Попалася мені тут частина мухи в цукерці Рошен ROSHEN.

Написав я в їх підтримку – мовляв так і так, така дурниця сталася – як ми можемо вирішити цю проблему? А вони мені – віддавайте нам цукерку і ми вам повернемо вартість – я посміявся і відмовився.

Протягом 14 днів вони проводили розслідування, яке встановило, що у них супер технологічне обладнання і комаха потрапити в цукерку не може. Ось тепер навіть не знаю що мені робити те – доїсти цукерку?”, – іронізує Добровольський.

Читайте також: Весняні канікули 2019: як карантин вплине на відпочинок дітей

Справді, повернути товар у магазин можна протягом 14 днів за умови збереження чеку, але навряд чи буде користь із компенсації коштів за одну цукерку.

Пощастило, що такі солодощі ніхто не встиг скуштувати.

Oksana H:
Related Post