X

Українська співачка Alyosha і дружина фронтмена гурту “Антитіла” Тараса Тополі, яка з трьома дітьми зараз забезпечено живе у мирній Америці, заявила, що повертається до України і відверто пояснила причину

Українська співачка Alyosha і дружина фронтмена гурту “Антитіла” Тараса Тополі, яка з трьома дітьми зараз забезпечено живе у мирній Америці, заявила, що повертається до України.

Alyosha 7 липня в інтерв’ю “КП в Україні” розповіла, що планує прилетіти зі США до України, щоб побачитися з чоловіком, фронтменом українського гурту “Антитіла” Тарасом Тополею, який захищає країну від російських окупантів.

Артистка поділилася, що під час розлуки вони з чоловіком намагаються телефонувати одне одному щодня.

– Звичайно, якщо Тарас на чергуванні, такої можливості немає. Але, повірте, ми не та пара, на яку впливає відстань. Тим більше, у нас троє дітей. Вони не дають мені розслабитися, вони дають Тарасу сил, він має бути здоровий, живий, цілий, тому що в нього теж троє дітей. Тут мова не тільки про нас. Ми любимо одне одного – і нічого не змінилося. Я лечу в Україну до нього, бо просто вже не можу – хочу чоловіка побачити, обійняти, – відверто розповіла співачка.

Нагадаємо, що Alyosha (Олена Тополя) та Тарас Тополя одружилися у 2013 році. Пара виховує двох синів, Романа (2013) та Марка (2015), а також доньку Марію, яка народилася 15 серпня 2020 року.

15 лютого учасники гурту “Антитіла”, включаючи Тополя, вступили до тероборони. Сім’я Тополі через два тижні після початку війни переїхала до США, там про Олену з дітьми опікуються рідні люди, вони ні в чому не потребували весь час в еміграції.

Але душа і почуття до чоловіка кличуть співачку додому.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post