X

Український продюсер Михайло Ясинський розповів, як Федишин “відмитися” після казусу з балами Польщі на Євробаченні. Музичний експерт, який зробив мегазірку з Олі Полякової, дав Федішин цінну пораду

Український продюсер Михайло Ясинський розповів, як Федишин “відмитися” після казусу з балами Польщі на Євробаченні.

Відомий український продюсер Михайло Ясинський прокоментував скандал Іриною Федишин із нульовими балами польському конкурсанту Євробачення. Музичний експерт, який зробив мегазірку з Олі Полякової, дав Федішин цінну пораду.

Про це гендиректор компанії Secret Service EA, продюсер Олі Полякової розповів в інтерв’ю Рвиданню РБК-Україна.

Знавець музичної промисловості вважає, Іщо рині треба припинити виправдовуватися.

“Припинити виправдовуватися і заспівати пісню польською мовою про подяку українцям Польщі за підтримку та допомогу”, – порадив Ясинський.

Висловився продюсер і про інший резонансний випадок, який схвилював суспільство. Йдеться про висловлювання Світлани Лободи у перші дні війни. Вона назвала себе “маленькою людиною”, яка нічого не може зробити, і лише через місяць вказала прямо ворога, заявивши, що це Росія напала на Україну.

Світлана свого часу стала підопічною Ясінського і саме він “засвітив” її зірку після виходу із ВІА Гри.

Продюсер із Лободою не спілкується з 2017 року, але він все ж таки назвав слова Світлани “вчинком”.

“Мені шкода, що їй доводиться переживати такі сильні потрясіння та такі руйнівні зміни в кар’єрі. Можливо, частини української аудиторії її слова здалися недостатньо точними. Але мене більше здивувало, що ці слова взагалі прозвучали. З огляду на поведінку більшості російських артистів – це вже вчинок. Але реакція аудиторії відповідає певній логіці.”

Нагадаємо, перемога KALUSH на Євробаченні 2022 була затьмарена скандалом із низькими оцінками українського журі країнам, які підтримують Україну під час війни. Зокрема, Польщі та Литві.

Сильного розголосу це набуло після того, як співачка Ірина Федишин почала виправдовуватися, мовляв, вона поставила десятку Польщі, а звідки взявся нуль – не розуміє. Дійшло до того, що артистку назвали “зрадницею “.

Зрештою, Федишин заявила про збій системи голосування та зазначила, що інші країни теж дали не найвищі оцінки для представника Польщі.

Точку у казусі поставив Володимир Зеленський, сказавши під час виступу у Верховній Раді у день візиту Анджея Дуди, президента Польщі, “що український та польський народи поставили один одному 12 балів – сьогодні і назавжди”.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post