X

Український знахарь Микола Цвітоха, який родом з Черкаської області, але у 80-х роках переїхав до Карпат, володіє особливими знаннями, отриманими від природних сил. Саме вони показали йому долю України, пан Микола отримав важливе знамення: “Врешті-решт забере”, – говорить з побоюванням та смутком в очах

Пан Микола Цвітоха родом із Черкаської області, але у 80-х роках він переїхав до Карпат, оскільки саме там він почувається найкраще. Там же і розкрилися його унікальні здібності та яснопочуття.

Раніше знахар також багато років жив у Казахстані. Там він опанував шиацу під заступництвом одного китайського ченця. Зараз він допомагає тим, хто потребує, зцілитися і робить передбачення.

Багато говорить знахар про долю України та світу загалом. З болем висловлюється він про події, що відбуваються на нашій рідній землі.

Якщо звернутися до історії, варто згадати, що українці ніколи ні на кого не нападали. Вони лише обороняли свої землі чи допомагали іншим у обороні.

“Що ж стосується країни-окупанта, то вона врешті-решт забере східну частину України. Однак після цього на неї чекає крах.

Китай захопить частину країни, а Курили – Японія. Фінляндія згадає про Карелію. Багато хто почне свої збирати землі. Тільки ні до чого хорошого це не приведе!” – говорить віщун.

Якщо долучиться до процесу Китай, то точно почнеться Третя світова. Знахар заперечує ядерну атаку, а от про водневу атаку говорить з побоюванням та смутком в очах.

«Це цілком можливо. Причому після неї підніметься сильне цунамі, яке знищить більшу частину земної кулі».

Часто звертається знахар до пророцтв цариці Савської (вона ж Міхальда): «І море варитиме, і ворони клюватимуть очі. І не буде кому поховати їх. А люди, що залишаться при зустрічі з один з одним, будуть йти в інший світ від щастя!»

«Людей залишиться зовсім мало, і житимуть вони далеко один від одного. Пересування їх буде на конях. На людей чекає життя в бункерах!» – висловлює свою думку знахар.

До слова, цариця Савська згадується у багатьох легендах та релігійних книгах кількох народів – у Біблії, Торі, Корані, в ефіопському та єменському фольклорі. І в усіх них йдеться про її пророцтва.

Міхальда говорила, що прояв людських вад стане тривожним дзвінком для всієї цивілізації. Кохання і правди не стане, а в серцях людей оселиться лише лицемірство, зрада та обман. З цього моменту і розпочнеться крах нашого світу.

Але все це – лиш пророцтва, а чи вірити їм – вирішувати лише вам. Як буде насправді – знає тільки Всевишній.

А нам лишається вірити у перемогу і сподіватися на краще.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post