X

Вами буде управляти злий: Три знаки Зодіаку сьогодні виділили астрологи, як не везунчики дня. “Чорна смуга” буде супроводжувати весь день. Та є підказки, які дозволяють вийти – “сухим з води”

Вами буде управляти злий: Три знаки Зодіаку сьогодні виділили астрологи, як не везунчики дня. “Чорна смуга” буде супроводжувати весь день. Та є підказки, які дозволяють вийти – “сухим з води”.

Сьогодні в немилість Всесвіту потрапили такі знаки Зодіаку, як: Овен, Лев та Козоріг!

Беріть до уваги поради Всесвіту та чимскоріш виправляйте ситуацію в кращу сторону!

Пам’ятайте, ваше життя у ваших руках!

Овен

Поки ви уявляли, що проводите щасливі дні зі своїм партнером, якась подія може поставити під сумнів цю прекрасну гармонію. Ви почнете сумніватися в щирості її/його зобов’язань і задатися питанням про майбутнє ваших відносин.

Все це може бути результатом неправильного тлумачення з вашого боку тривіального інциденту, який матиме для вас велике значення. Спробуйте зробити крок назад, і ви побачите, що ситуація може бути не така погана, як ви думаєте.

Не впирайтеся і не стійте на своїх позиціях сьогодні. Визнавайте свої помилки, ваша друга половинка це оцінить. Одинаки, астральний клімат сприятиме розквіту вашої любові.

Лев

Ви постійно порівнюєте себе зі своїми друзями, що в кінцевому підсумку їх дратує. Натхнені бунтівним духом Марса сьогодні, ви горите, щоб розтрощити інших своєю перевагою.

Позиціонуючи себе швидше суперником, ніж другом, ви випускаєте з уваги найголовніше, вважаючи за краще приземлені розмови.

Дeмон одеpжимості опанував вами до такої міри, що ви осліпли. Ви не помічаєте, що від вас відступають близькі, вірні і віддані. Цей конкурентний аспект вашої особистості непогано було б обмежити тільки професійним життям.

Козоріг

Після того як ви спробуєте все, щоб згладити ситуацію, швидше за все, вона помітно погіршиться. Гірше того, вся ця плутанина перетворилася на айсберг, назустріч якій ви мчите.

У вас немає вибору. Ви повинні досягти подвигу примирення. За логікою речей, втручання Марса повинно врятувати вас від долі Титаніка.

Вас будуть турбувати песимістичні думки. Однак ви помітите явне поліпшення на сімейному рівні. Одинаки, ви будете мати дратівливу тенденцію обманювати самих себе! Пора подивитися правді в очі.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post