X

Видачу закордонних паспортів затримують. Українцям радять не планувати поїздок

Державна міграційна служба попередила українців, що не варто планувати зарубіжні поїздки без наявності дійсного закордонного паспорта, передає Обозреватель.

Про це заявили в прес-службі ДМС.

“Зараз затримка у видачі триває, тому міграційна служба в черговий раз звертається до громадян із попередженням і порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках чинного паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які короткі терміни виготовлення паспорта”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на поліграфічному комбінаті “Україна” розпочато планову заміну сертифікатів, яка спричинить необхідність оновлення дати та повторного відправлення даних для персоналізації паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою.

Читайте також: “Коли українська пенсіонерка живе краще, ніж ти”, – відео з бабусею-українкою вразило росіян

“Дані будуть відвантажуватися протягом декількох днів, але передача буде здійснюватися у тому ж порядку, в якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі “Перевірка оформлення паспорта” зміниться дата відправки даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине ні на черговість, ні на термін персоналізації”, – додали в ДМС.

Також у міграційній службі зазначили, що в січні 2018 року на поліграфкомбінаті “Україна” запланований запуск додаткової лінії персоналізації паспортів, завдяки чому протягом найближчих місяців поступово відновиться планова видача закордонних паспортів терміном до 7 або 20 робочих днів, у залежності від суми сплаченого адміністративного збору.

IriSka:
Related Post