X

Відомий український співак Олександр Пономарьов вперше розповів про стосунки з колишніми дружинами і пояснив, чому тримає своє особисте життя подалі від чужих очей

Знаменитий артист Олександр Пономарьов вперше розповів про стосунки зі своїми  ексдружинами: “Я їх поважаю”.

Зробив це співак у програмі “Ранок з Україною”, яка запросила артиста на ефір  в якості гостя рубрики “Смачний ексклюзив”, і ведучій Марії Мельник вдалося розговорити зірку.

Виконавець відверто зізнався, чи він підтримує спілкування з колишніми дружинами, і пояснив, чому тримає своє особисте життя подалі від чужих очей.

Олександр Пономарьов дуже скоро відсвяткує день народження,тож журналістка запитала, чи вітають його ексдружини.

На це співак відповів: “Я намагався підтримувати стосунки, але вони не дуже хочуть цього”.

Олександр Пономарьом був одружений двічі – з Оленою Мозговою та Вікторією Мартинюк. Наразі їхні стосунки, за словами артиста, далекі від дружніх:

– З Вікторією я не спілкуюся взагалі. А з Оленою ми спілкуємося, втім, іноді вона мене видаляє з друзів на Facebook. Потім додає. Я спокійно до цього ставлюся. Це жінки, з якими я жив, вони – мами моїх дітей. Я їх поважаю, – розповідає Пономарьов.

Про те, чи зайняте його серце сьогодні і ким, співак категорично відмовився говорити. Заявив, що афішувати  й коментувати особисте життя не збирається.

Виконавець всім відомих хітів: “Декілька разів афішував і зрозумів, що це неприємно. Не хочу про це говорити”.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, glamurchik

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post