X
    Categories: Світ

Вишуканий одяг і запрошення з “гламурною” світлиною Іванни: у США першу дружину Дональда Трампа провели в останню путь, як королеву. Такого шику не було на жодній прощальній церемонії (фото)

Вишуканий одяг і запрошення з “гламурною” світлиною Івани: у США першу дружину Дональда Трампа провели в останню путь, як королеву. Такого шику не було на жодній прощальній церемонії (фото)

У США попрощалися з першою дружиною експрезидента Дональда Трампа, світською левицею і моделлю Іваною Трамп.

Вчора, 20 липня, на Мангеттені у Нью-Йорку відбулася прощальна церемонія першої дружини 45-го президента США Дональда Трампа – Івани Трамп.

Поминальна служба за Іваною відбулася у католицькій церкві Святого Вінсента Феррера на Лексінгтон-авеню.

Попрощатися з Іваною прийшла вся родина Трампів. Був Дональд Трамп з дружиною Меланією та сином Берроном, діти Дональда та Івани: Дональд-молодший, Ерік та Іванка зі своїми сім’ями.

Захід був організований у стилі “вечірки”, адже Івана Трамп дуже любила світські заходи. Всі члени родини були одягнені у красиві чорні елегантні вбрання.

Кожен отримав паперове запрошення на захід під назвою “Свято життя”. На титульній сторінці запрошення було зображене “гламурне” фото Івани у розкішній сукні і з елегантною зачіскою. Там також були і архівні знімки Івани з дітьми.

Провести в останню путь бізнесвумен, письменницю і модель приїхало також багато її друзів і знайомих.

Фото взяте з вільних джерел

G Natalya:
Related Post