X

– Як ти жити збираєшся? Ти навіть школу не закінчила, всього 9 класів освіти. На роботу тебе не візьмуть, а жити де будеш? До мене принесеш? Ще один рот на мою шию? Ось вже дякую, помічниця донька виросла!

– Мама, я не буду цього робити! Я залишу дитину, навіть якщо залишуся однією! – Валентина прямо заявила матері.

– Як ти жити збираєшся? Ти навіть школу не закінчила, всього 9 класів освіти. На роботу тебе не візьмуть, а жити де будеш? До мене принесеш? Ще один рот на мою шию? Ось вже дякую, помічниця донька виросла! – Ольга була категорично проти дитини.

Дана ситуація навіть в голові у неї не вкладалася. Валі всього 17 років і вона вже на третьому місяці, ось про що думала дівчина?

Валя сиділа на дивані, надувши губи. «Ну як вона не може зрозуміти мене, я ж його люблю, ми обов’язково помиримося і я з’їзду від неї ..» – міркувала дівчина.

З Артуром, вона познайомилася півроку тому, в той день на площі святкували день молоді, Артур виявився чиїм то знайомим.

Недовгий і емоційний «роман» здавався Валі ідеальним, і таким дорослим. Їхні стосунки легко простежувалися по статусах в соціальних мережах, втім як і у багатьох молодих людей. Для нього була досить неприємною новиною, що Ваоя чекає від нього дитину.

Які діти в його віці? Йому лише 21 рік, ще жити і жити! Валя вірила, що коханий передумає і подзвонить з пропозицією руки і серця.

Живуть же якось люди, чим вони гірші за інших? Он, Ритка зі своїм лаються і миряться вже 2 роки поспіль! Тільки ось минуло три тижні, а він не дзвонив і видалив з друзів.

ЇЇ мати, була зовсім іншої думки. Вона сама рано народила Валентину, потім ще трьох. Хоч якусь освіту вона отримати не встигла, чоловіки, всі як один, виявилися зрадниками, які вибирали, що завгодно (пляшку, маму, іншу жінку), але тільки не саму Ольгу.

Ось і змушена вона з чотирма дітьми жити в двокімнатній квартирі, тягнучи на собі все. Багато звичайно не заробиш, ось і доводилося працювати без вихідних, часто в ніч.

Діти були самі по собі. Вона знала, що Валя зустрічається з хлопчиками, але навіть не підозрювала, що так безвідповідально.

Ольга розуміла, що Валька принесе дитину додому (куди ж їй його ще нести?). А значить у неї буде знову на одного більше. Це ж стільки грошей потрібно буде!

І гробити здоров’я дочки вона хотіла найменше.

На роботі вона поділилася своєю проблемою з колегою, та вислухала і запропонувала відмовитися від малюка, підшукати йому бездітну пару. Ольга тільки посміялася, це тільки в кіно так легко і просто, в житті все набагато складніше.

Вона вже майже змирилася з майбутнім дивом, тим більше, що де четверо, там і п’ятеро, багатшими вони точно не стануть.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

Oksana H:
Related Post