X

Зеленський: “У людей на вулицях є запит на нових сильних лідерів. Я завжди був людиною, яка говорить те, про що кажуть люди на вулицях”.

Зеленський заявив, що голос людей на вулицях мають почути світові лідери.

15 лютого на Мюнхенській конференції з безпеки президент України Володимир Зеленський назвав себе людиною, яка говорить те саме, що й інші люди. Стенограму його виступу опублікував сайт глави держави.

Президент України Володимир Зеленський заявив на Мюнхенській конференції з безпеки, що у “людей на вулицях” є запит на нових сильних лідерів, передає видання ГОРДОН.

“Сьогодні людство має запит на нових сильних лідерів… Можливо, для того щоб це зрозуміли досвідчені світові політики та дипломати, це повинен сказати я – людина, яка ніколи раніше не була політиком, не є майстром туманних дипломатичних формулювань чи протокольних заяв без конкретики. Я завжди був людиною, яка говорить те, про що кажуть люди на вулицях“, – сказав президент.

За його словами, голос “людей на вулицях у всіх куточках нашої планети” мають почути світові лідери.

“Бо запит на оновлення світової архітектури – це не лише бажання впливових держав та урядів. Цього вимагають мільярди людей”, – зауважив Зеленський.

56-та Мюнхенська конференція з безпеки, в якій традиційно беруть участь світові лідери, представники науки і громадянського суспільства, відкрилася в Німеччині 14 лютого.

Читайте також: ЦЕЙ РЕЦЕПТ МОЄЇ БАБУСІ – СПРАВЖНІЙ СКАРБ, КАЖУ БЕЗ ПЕРЕБІЛЬШЕННЯ! ЖУРАВЛИННА НАЛИВКА – ЦЕ САМЕ ТЕ, КОЛИ ПРИХОДЯТЬ ГОСТІ НА СВЯТА, КРІМ ТОГО, ВОНА ЛІКУЄ І ЗМІЦНЮЄ, ЯКЩО ВЖИВАТИ З РОЗУМОМ. А ЯКА Ж СМАЧНА! СКЛАДОВІ ПРОСТІ І ТАК САМО ПРОСТО ГОТУВАТИ!

M Alena:
Related Post