X

Зі своїм хлопцем я зустрічаюся два роки. У якийсь момент він перестав дарувати мені квіти. Було дуже прикро, адже подібні знаки уваги дуже важливі. Вирішила зробити йому тонкий натяк в надії, що він здогадається і виправить цей недогляд

Зі своїм хлопцем я зустрічаюся два роки. У якийсь момент він перестав дарувати мені квіти. Було дуже прикро, адже подібні знаки уваги дуже важливі. Вирішила зробити йому тонкий натяк в надії, що він здогадається і виправить цей недогляд.

Почала з захоплених розповідей про те, які шикарні букети отримують мої подруги від шанувальників. Результатів це не принесло, тому я вирішила натякнути виразніше.

Під час прогулянки зупинялася біля квіткових магазинів, захоплюючись чарівними букетами і питала у хлопця, чи не знає він назв цих шикарних квітів. Реакції нуль.

На наступному етапі я почала вирощувати цибулю на підвіконні, сумно зітхаючи, що в будинку не вистачає кольорів, нехай хоч ці будуть. Це теж не допомогло.

Тоді мені довелося влаштувати істерику, адже це так по-дівочому – вирішувати проблеми сльозами. Наречений був у шоці, а коли розібрався з причиною, запитав:

– Хіба не можна було натякнути якось? Як я міг здогадатися, що ти хочеш квіти?

Ех, чоловіки…

Фото ілюстративне – спеціально для ibilingua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

Oksana H:
Related Post