fbpx

“Три ангели”: молитва-оберіг стане щитом від проблем, найсильніша з усіх відомих

Кожна людина має одного ангела-хранителя, приставленого Господом для захисту. Якщо вірити деяким переказам, нас охороняють відразу три ангела – два небесних і один земний.

Небесні спрямовують нас у мить народження і смерті, а земний опікується наше життя.

Сила трьох ангелів, яку ми підсилити молитвою, стане своєрідним щитом, що відображає всі неприємності і проблеми, в яких ми не винуваті.

Молитись краще із трьома церковними свічками, запаливши їх. Варто звільнитися від усіх думок, які заважають почути внутрішній голос, що виходить з серця і побути наодинці з собою, якщо цього вимагають обставини.

До Господа варто звертатись із чистою душею – розказати все, що турбує і не дає спокою. Але в жодному разі не бажати нікому зла, навіть якщо відомо, від кого на ваше життя виходить жовч і негатив.

Ви не суддя і не кат, і вам не карати того, хто зазіхнув на чуже щастя.

Молитва-оберіг “Три ангели” – найсильніша з усіх відомих. Віруючі кажуть, якщо читати її регулярно, то через деякий час з вашого життя почнуть іти проблеми.

Спочатку це будуть дрібні неприємності, потім більш масштабні. В кінцевому підсумку ви будете захищені від усього негативного.

Читайте також: Яке свято 8 липня: чого не можна робити в цей день, а що потрібно обов’язково зробити в цей день

У момент, коли ви перелякалися, коли вас охоплюють тривожні думки, погані передчуття, та все, що завгодно, вам потрібно упівголоса прочитати молитву:

“Спаси, Боже. Збережи, Боже. Ти призначив мені допомогу в трьох Ангелів, трьох Архангелів, відданих захисників. І покарав Ти їм мене оберігати, нікому в образу не давати, від будь-якої напасті берегти, щастя моє стерегти.

Так почуйте мене, Ангели, мої Архангели, про допомогу вашої молю, з бідою розібратися хочу. Поставте захисний паркан від землі до небес, за який ніхто не зможе зайти.

Перестати боятися хочу всякого люта, мов поганих, злих очей, мов поганих, хвороб лютих, злих людей і всього диявольського, що є на землі.

Я знаю, за вашою спиною – як за міцною стіною. Врятуйте і збережіть раба Божого (ім’я), Ангели. Оберігайте мене з ранку до ночі. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь”.

You cannot copy content of this page