X

15-20 хвилин – і у вас на столі ось такий чудовий сніданок для всієї родини з духовочки! Можна подати з джемом, медом, ягодами, сиропами, а можна – і з солоною рибкою, ікрою, сиром, шинкою. Смакота!

Dutch baby pancake with apple and cinnamon and fresh blueberry

15-20 хвилин – і у вас на столі ось такий чудовий сніданок для всієї родини з духовочки! Можна подати з джемом, медом, а можна і з солоною рибкою, сиром, шинкою.

Складові

Яйця – 3 шт.

Борошно – 0,5 скл.

Молоко – 0,5 скл.

Цукор -1-2 ст.л.

Ванільний цукор – 1 уп.

Масло вершкове – 20 гр.

Готуємо наступним чином:

Починаємо приготування з включення духовки на 190-210 градусів і занурення в духовку форми.

Потім добре збиваємо міксером яйця, додаємо туди борошно, продовжуючи збивати, потім молоко, цукор і ванільний цукор. Збиваємо до однорідності і вимикаємо міксер.

Виймаємо з духовки розпечену форму і кладемо в неї хороший шматок масла (масла не жаліти!), наколовши на виделку, розмазуємо масло по формі, включаючи її бортики, до повного розтоплення масла.

Потім ставимо форму з маслом в духовку на одну хвилину, дістаємо і відразу виливаємо в неї тісто. Ставимо в духовку і засікаємо 20 хвилин.

Через 20 хвилин дивимося в віконце духовки, якщо наш панкейк досить рум’яний, виймаємо, якщо не встиг підрум’янитися, чекаємо ще 5-10 хвилин.

Потім виймаємо форму з духовки, відразу ж викладаємо панкейк на тарілку, посипаємо цукровою пудрою.

Як і з чим подавати

Подавати готовий панкейк можна, посипавши цукровою пудрою і прикрасивши ягодами, фруктами, збитими вершками, йогуртом, кленовим сиропом. А можна подати і не з солодкою начинкою, з солоною рибою, ікрою, або сиром і шинкою.

Смачного!

Передрук без гіперпосилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, smak.ua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook і залишайте свої коментарі!

M Alena:
Related Post