X
    Categories: Світ

У мережі згадали “залізний аргумент” Михалкова

У мережі згадали “залізний аргумент” Михалкова

Кожен новий фейк від російських пропагандистів про війну в Україні, яку вони беззастережно називають “спецоперацією”, за рівнем абсурдності перевершує всі попередні. Досить часто в сюжетах і зверненнях представників влади РФ використовуються виключно роздуми і домисли спікерів без будь-яких вартих доказів. У мережі згадали слова відомого російського режисера-путініста Микити Михалкова, який чітко дав зрозуміти, що надавати публіці реальних аргументів кремлівські рупори не мають наміру.

У своїй авторській передачі “БесогонТВ” ще у травні 2020 року кінодіяч стверджував, що Білл Гейтс створив коронавірус, а тепер має намір чіпувати мільярди людей. Коли глядачі почали вимагати конкретних доводів, які б указували на правдивість такої заяви, Михалков обірвав дискусію “логічним аргументом”.

“Якщо я щось стверджую, я не зобов’язаний надавати докази. Якщо ви стверджуєте протилежне, спростовуючи мене, це ви повинні докази надавати. Хіба це не так?”, – впевнено повідомив Микита Сергійович.

У березні 2022-го ці слова набули нового сенсу. Як зазначили інтернет-користувачі, таку “залізну логіку” мають усі путінські посіпаки, які рано чи пізно заплатять за свою брехню.

Зазначимо, одіозний артист також поширив пропаганду Кремля про те, що в лабораторіях в Україні спеціально заражали птахів та хотіли відправити їх на територію РФ. Михалков підкреслив, що фахівці нібито розрахували траєкторію польоту так, щоб пернаті летіли та заражали саме росіян.

G Natalya:
Related Post