X

Чорна смуга звалилася на Марусю раптово, і не відступала довгі роки. Все почалось з невеличких непорозумінь з чоловіком, які призвели до розлучення. Як тільки жінка з цим впоралась, прогриміло ще гірше. – На ваше лікування потрібна значна сума, – сказав лікар після проведених усіх процедур. Власнику фірми, де працювала Маруся, не подобались її вічні лікарняні, і він вирішив звільнити такого працівника

Чорна смуга звалилася на Марусю раптово, і не відступала довгі роки. Все почалось з невеличких непорозумінь з чоловіком, які призвели до розлучення. Як тільки жінка з цим впоралась, прогриміло ще гірше. – На ваше лікування потрібна значна сума, – сказав лікар після проведених усіх процедур. Власнику фірми, де працювала Маруся, не подобались її вічні лікарняні, і він вирішив звільнити такого працівника.

***

Яскравий приклад того, що до всіх треба ставитися так, як хочеш, щоб ставилися до тебе.

У всіх в житті бувають важкі і неприємні ситуації. Це можуть бути фінансові проблеми, проблеми зі здоров’ям, проблеми в родині і так далі.

Ось і у Марусі в один момент все почало валитися.

Спочатку непорозуміння з чоловіком, потім розлучення, хвороба, на лікування якої були потрібні великі кошти, а потім і звільнення з роботи, за те що постійно знаходиться на лікарняному, вона була неофіційно влаштована і якось відстояти свої права не вдалося.

Втратити роботу означало – втратити все. Чим платити за квартиру, на що лікуватися, це сильно вплинуло на Марусю і вона не знала, що далі робити.

А найприкріше було те, що за її звільнення були практично всі працівники і рішення було прийнято одноголосно.

Але виявилося в житті бувають і щасливі моменти, за чорною смугою завжди йде біла. В один із днів Маруся випадково зустріла старого друга Колю, з яким дуже добре спілкувалася в школі.

Вони поговорили, згадали юнацькі роки і час від часу почали листуватися і бачитися.

Минув час і життя прийняло нові фарби, Коля допомагав Марусі фінансово, вона вилікувалася, а незабаром переїхала жити до нього.

Микола був досить забезпеченою людиною і волею випадку одного разу став власником тієї самої фірми, де колись працювала Маруся, а її зробив директором.

Коли відбувся день знайомства працівників з директором, Маруся багатьох впізнала і вони її теж, це було видно по очах.

Звільняти вона їх не стала, але завжди знаходить привід пригадати минулі часи.

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

G Natalya:
Related Post