X

Денис забезпечував сім’ю, Уляна викладала в школі і доглядала за дітьми. Він любив її так сильно, що ніколи не помічав 13-річну різницю. Він вірив, що у них все добре, поки не настав той осінній день, який став початком кінця його щастя. Тоді його Уляна спокійним тоном заявила, що подає на розлучення

За вікном почав стрімко набирати обертів снігопад. Денис лежав на дивані у вітальні і відстороненим поглядом вдивлявся в цей карнавал сніжинок. Йому здавалося, що його душа вже покинула тіло і відправилася за вікно, в танець до сніжинок. Він став байдужим до всього, що його оточувало. І колись такі рідкісні хвилини апатії зараз стали стилем його існування.

А колись зима була його улюбленою порою року. Саме вона подарувала йому величезну справжню любов. Ту, кого він завжди називав своєю сніжинкою. Дівчину природа наділила неймовірною красою, вона іноді нагадувала ангела, що спустився до нього з небес. Денис думав, що Уляна прийшла врятувати його душу, але він і уявити не міг якою буде плата за її любов.

Колись Уляна звела його з розуму і змусила його світ кружляти навколо неї. Він потайки спостерігав за нею щоранку. Дівчина завжди кудись поспішала, не звертаючи уваги на того, хто так пильно за нею стежив.

Він спостерігав за нею щоранку, коли пив свою каву. Так, через вікно і зародилася його любов. І неважливо, що поруч метушилася дружина, і готувала йому цю каву. Він надавав цій незнайомці величезне значення. Скоро вона навіть стала для нього передвісником успішного дня. І поганим знаком, якщо йому не вдалося помітити її вранці.

З ранку до вечора Денис пропадав в депо, де працював машиністом. П’ять років тому він одружився і зараз виховував трирічного сина. З дружиною він познайомився на сході, де проходив військову службу. Разом з нею, Денис повернувся в рідне місто і життя його стало спокійним і розміреним.

Так, пізньої осені, місто накрила сильна злива. Він як-раз повертався з роботи додому, як за вікном автівки побачив свою незнайомку. Вона бігла додому під холодними краплями, намагаючись обійти калюжі. Чоловік зупинився і запропонував дівчині відвезти її додому, вона погодилася.

Так вони познайомилися і ще довго розмовляли. Тоді Денис дізнався, що дівчину звуть Уляна. Вона вчиться в коледжі і живе на квартирі з двома своїми одногрупницями. Вони з нею майже сусіди.

Денис побачив в цьому важливий знак. Дівчина продовжувала щось весело розповідати, а чоловік спостерігав за її довгими віями. Він зловив себе на думці, що ця дівчина знову розпалила в ньому полум’я, яке давно вже згасло.

Наступного разу вони зустрілися взимку. Тоді чоловік вирішив не упускати свій шанс і запропонував їй знову зустрітися, відсвяткувати день зими. Дівчина погодилася і навіть прийняла почуття в яких їй зізнався Денис.

Незабаром після цього, він розповів все дружині і безжально відправив її додому. Залишаючи сімейне гніздечко вона сказала йому всього одну фразу: “За що ти так зі мною?”

Денис почав життя з Уляною. Він забезпечував сім’ю, Уляна викладала в школі і доглядала за дітьми. Він любив її так сильно, що ніколи не помічав 13-річну різницю. Він вірив що у них все добре, поки не настав той осінній день, який став початком кінця його щастя. Тоді його Уляна спокійним тоном заявила, що подає на розлучення.

Денис не хотів відпускати кохану. Він спочатку вмовляв її залишитися, а потім почав писати всякі скарги в кожну інстанцію, щоб утримати її в родині. Але це ніяк йому не допомогло.

“За що вона так зі мною?” – це питання не давало Денису спокою. Він придумував різні історії, щоб змусити її ревнувати і повернутися. Але йому мало хто вірив. В результаті улюблена зникла з його життя разом з дітьми.

Такою історією нікого не здивуєш, але можна дати комусь урок. Життя поквиталась з Денисом за зраду вірної дружини. Уляна так і не пояснила, що зруйнувало їх відносини. Можливо їй просто набридла одноманітність і розмірене життя. Денис так звик до спокійного темпу, що більше не влаштовував для дружини свят, на зразок тих, що звели їх разом.

Передрук без посилання на ibilingua.com – заборонений!

Фото ілюстративне – i0.wp

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post