X

Дітей я ніколи не хотіла. Мене лякала думка про те, що мені доведеться заробляти лише на їхнє утримання. Кажуть, якщо ти не розбагатів до 40 років, то ніколи й не розбагатієш. Це неправда

У 20 років мені ніколи не вистачало грошей. Завжди щось треба було: косметика, гарні речі, хотілося піти до ресторану, а інколи поїхати з друзями за кордон. Я завжди любила подорожувати і досі вважаю, що грошей на це шкодувати не треба. Все-таки подорожі – це нові враження, знайомства, ніжні яскраві спогади.

Дітей я ніколи не хотіла. Мене лякала думка про те, що мені доведеться заробляти лише на їхнє утримання. Кажуть, якщо ти не розбагатів до 40 років, то ніколи й не розбагатієш. Це неправда, успіху я досягла після 40 років. Зараз я нічого не потребую.

Раніше я дивилася з трепетом на гарні сукні та прикраси. Коли у мене з’явився добрий заробіток, я почала купувати собі все, що хочу. А потім зрозуміла, що мене вже не так чіпляють красиво вбрані манекени у вітринах, дорогі сережки та останні айфони.

Не скажу, що я перестала стежити за зовнішністю. Є купа домашніх бабусиних засобів, які анітрохи не гірші від покупних кремів, бальзамів та масок. Мені не цікаво вбиратися і наводити марафет по дві години заради пересічного побачення. До того ж гідних чоловіків залишилося не так багато.

Я багато де побувала, бачила гарні місця. А потім стала ловити себе на думці, що все це одне й те саме. Кругом картинка повторюється. Після 40 років починаєш стежити за здоров’ям, за своєю фігурою. Я вже не можу просто зайти в ресторан і замовити все, що хочеться. Все з’їдене позначається на талії миттєво.

Зараз у мене капсульний гардероб класичного одягу, який можна носити роками. Пара сережок та підвіска. Самотній 40-річній жінці не потрібно багато грошей, щоб гарно виглядати.

Я знаю, що правильно харчуватися можна простими продуктами, займатися спортом можна будь-де і не обов’язково платити за це гроші тренеру. Гроші переоцінюють, женуться за ними все життя, а потім не знають, на що їх витрачати. Всім добра і гармонії, миру і того, що ви самі собі бажаєте!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото  – Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post