X

Дмитро тихо зрадів цьому, хоча приховав від дружини. Катя в усьому звинувачувала Олю, вона вважала, що це вона тягне до себе Діму, не відпускає його. Але Катерина помилялася. Одного дня Катя побачила як Дмитро грався з сином і з якою любов’ю дивився на Олю, а Ольга мило щебетала з новим чоловіком і взагалі не звертала увагу на колишнього

Катя влаштувалася на роботу в невелику фірму з продажу комп’ютерів. Дмитро працював в ній вже три роки на посаді керівника відділу.

Між ними одразу виникла симпатія, Катю й Дмитра потягло одне до одного, але обоє цього не показували.

Катя була гордою дівчиною без зайвих проявів емоцій. Красунчик діма користувався популярністю у дівчат, у нього завжди хтось був.

Іскри все ж розгорілися розгорялися між Катею й Дмитром, вони навть прозустрічалися кілька місяців, а потім посварилися через дрібницю й розбіглися, продовжуючи кохати одне одного.

До зустрічі з Катею у Дмитра була дівчина, Оля, зовсім іншого крою, ніж Катерина. Оля була наполегливою, знала, чого хотіла, і брала від життя все, що воно їй пропонувало.

Діма по-справжньому зацікавив Олю тільки тоді, коли став керівником відділу. Вони зустрічалися досить довго, потім розійшлися на деякий час. Ось в той проміжок Діма і зустрів Катю.

Та варто було Дімі знову лишитися самому, Ольга миттю опинилася поруч. Вона була ніжною і наполегливою, по-жіночому хитрою…

Минуло кілька мівсяців, і Дмитро з Ольгою оголосили про весілля. Колектив розділився на два табори: одні були за Катю, інші -ьза Олю. Катя ж просто не могла оговтатися, бо вірила до останнього в те, що Діма кохає її і повернеться.

Через сім місяців після весілля Оля народила хлопчика. Діма був на сьомому небі, і їхня сім’я здавалася дуже щасливою.

Але так само несподівано як одружилися, Оля з Дмитром розлучилися, коли їхньому синочкові ледь виповнилося пів року. Оля зустріла більш заможного чоловіка.

І Дмитро, змирившись зі зрадою дружини, прийшов до Каті просити вибачення.

Катерина довго опиралася, не вірила його словам і вчинкам, але через деякий час пробачила Діму. Вони почали жити разом.

Дмитро змінився. Став тихим, спокійним, вже не здавався таким яскравим красенем. Жили вони розмірено, і Катя була щаслива. Коли дізналися, що Катя в положенні, справили скромне весілля.

Дмитро часто відвідував старшого сина, проводив з ним багато часу. Катя ревнувала, дуже переживала. Та настільки, що через її емоційний стан їхня з Дмитром спільна дитинка не народилася, Катя не змогла її виносити. А Дмитро тихо зрадів цьому, хоча приховав від дружини. Катя в усьому звинувачувала Олю, вона вважала, що це вона тягне до себе Діму, не відпускає його.

Але Катерина помилялася. Одного дня Катя побачила як Дмитро грався з сином і з якою любов’ю дивився на Олю, а Ольга мило щебетала з новим чоловіком і взагалі не звертала увагу на колишнього…

Каті було дуже гірко і прикро, вона настільки рознервувалася, що навіть потрапила в лікарню на кілька тижнів.

А Дмитро зібрав речі і поїхав в інше місто, а потім і в іншу країну… Зараз він спілкується з сином через соцмережі.

Катерина ще так і не прийшла в себе повністю після пережитого, їй на це ще знадобиться немало часу.

Оля живе щасливо, вона не працює, народила дівчинку, живе з родиною біля моря у власному будинку…

Передрук без гіперпосилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook і залишайте свої коментарі!

M Alena:
Related Post