X

Дуже багато випробувань випало на долю моєї бабусі: дві війни, голод, втрата дітей і найдорожчих людей, тяжка праця все життя… Але вона прожила до глибокої старості, майже до 90 років. І коли я питали: як ти все витримала? Вона відповідала: “Покладаюся у всьому на волю Отця Небесного і читаю завжди цю сильну Молитву до Нього”. Я записала її з бабусиних слів і тепер промовляю часто сама.

Молитва до Отця Небесного

Улюблений Отче, відчуваю потребу в Тобі, щоб зміцнити віру, любов, надію, що по-новому величати Твоє Святе Ім’я.

Господи, Боже мій, піднеси мою душу понад темряву до Твого Світла. Огорни мою душу Твоїм Найсвятішим Серцем. Нагодуй мою душу Твоїм Словом. Намасти мою душу Твоїм Святим Іменем.

Підготуй мою душу, щоб сприймала Твої притчі, війни Своїм солодким запахом на мою душу і оживляй її? Отче, прикраси мене, Твою дитину, виливаючи на мене Своє чисте миро.

Запровадь мене на Свій Небесний Двір, де перебувають усі Вибрані, покажи мене Своїм ангелам. Ах! Чого ще може жадати моя душа?

Твій дух обдарував мене життям і Ти, котрий є живим Хлібом, повернув мені життя. Дав мені Свою Кров, аби я міг розділити вічну участь з Тобою у Твоєму Царстві та назавжди зберегти життя. Хвала нехай буде Найвищому!

Хвала нехай буде смиренню, терпеливості та любові. Провадь мене Твоєю Дорогою Закону і Чеснот.

Покладаюся на Тебе, жертвуючи Тобі мою волю. Прости мені гріхи, віднови мене, вчини мене гідним, щоб Ти у повноті міг мною послужитися. Амінь.

Читайте також: “КОЛИ ДУШУ АБО ТІЛО ОХОПЛЮЮТЬ ЯКІСЬ НЕМОЧІ – НЕ СПІШИ БІГТИ ЗА ЛІКАМИ, БО НАЙКРАЩА ЦІЛЮЩА СИЛА В ЦІЙ МОЛИТВІ ДО НАШОЇ НЕБЕСНОЇ ЦАРИЦІ НА ПОМІЧ У НЕМОЧІ “, – ТАК ГОВОРИЛА МЕНІ В ДИТИНСТВІ БАБУСЯ. ВОНА ЧИТАЛА ЦЮ МОЛИТВУ І КОЛИ ХВОРІЛА САМА, І НАД ДІТЬМИ Й ОНУКАМИ. ТЕПЕР ЗА ПОТРЕБОЮ ЧИТАЮ ЇЇ Я З БАБУСИНОГО МОЛИТОВНИКА. ЧИТАЮ, І ЩИРО ВІРЮ, БО У ВІРІ І Є НАЙБІЛЬША СИЛА.

Джерело – “Великий Молитвослов”

Заголовок, головне фото відредаговані творчим колективом видання Ibilingua.com.

Фото – з відкритих джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post