X

Коли Катруся познайомилася в інтернеті з Тарасом, то на диво ним зацікавилася. Той був власником автомайстерні, і дуже гарно “залицявся в повідомленнях”. Через деякий час молоді люди вирішили зустрітися. Катя готувалась з самого ранечку: зачіска, макіяж, і в призначений час вже була на місці. З невеличким запізненням під’їхав і Тарас, але не один

Коли Катруся познайомилася в інтернеті з Тарасом, то на диво ним зацікавилася. Той був власником автомайстерні, і дуже гарно “залицявся в повідомленнях”. Через деякий час молоді люди вирішили зустрітися. Катя готувалась з самого ранечку: зачіска, макіяж, і в призначений час вже була на місці. З невеличким запізненням під’їхав і Тарас, але не один.

Є у мене близька подружка Катя. Весела, красива з гарною фігурою і не менш приголомшливим почуттям гумору.

Катя дівчина вільна, з чоловіком розлучилася і зараз собі на втіху бігає на побачення. Днями у Каті стався курйозний випадок.

В одній із соціальних мереж вона познайомилася з Тарасом. Хлопець був симпатичний блондин, фігура на фото теж не підкачала. Написав, що має свою автомайстерню. Пару днів вони вели переписку, потім Тарас запропонував зустрітися, прогулятися, посидіти в кафе.

Катя погодилася, домовилися про місце і час. У призначений час Катерина із зачіскою і макіяжем чекала кавалера в кафе, кавалер затримувався.

Яким же було здивування подруги, коли Тарас приїхав не один… а з жінкою.

У жінки і в Тараса в руках було по букету квітів, один з яких Тарас подарував Катерині. Далі було знайомство.

– Катю, знайомся, це моя мама, Ольга Григорівна, – представив жінку Тарас.

Ольга Григорівна шанобливо кивнула і присіла за стіл до Катерини. Виглядала дама дуже доглянуто, стильно одягнена і пахла дорогим парфумом.

Змірявши Катю підозрілим поглядом, Ольга Григорівна почала вивчати меню.

– Вибач, Катю, мама попросила зустріти її з тренування, я не міг відмовити. Та й зголодніла вона. Ти ж не проти? – заглядаючи в очі Катерини продовжив кавалер.

Катя була проти! Вона готувалася до приємного вечора і легкого флірту, а не знайомству з мамою.

– Катерино, де ви працюєте? – перше питання, яке пролунало від жінки.

Катерина у мене бухгалтер в приватній фірмі, про що подруга жінці і повідомила. Наступне питання подругу остаточно збентежило.

-А скільки ви заробляєте? – тут вже зніяковів Тарас і попросив маму дівчину не бентежити.

Дівчина не розгубилася, дівчина розлютилася. Уже розмірковуючи шляхи до відступу, Катя раптом передумала. Зрештою вона в пристойному кафе, а хто відмовляється від смачної їжі? Вечеря пройшла досить напружено.

Ольга Григорівна розповідала історії про своє життя, як вона одна виховувала Тараса коли чоловік її покинув, показала Каті його дитячі фотографії, які зберігала в пам’яті телефону. Катерина не стала чекати десерту, відправившись нібито в дамську кімнату, городами тікала від Тараса, його мами і від кафе подалі.

Але це ще не кінець історії. Тарас написав повідомлення, де щиро дивувався, чому Катя так швидко втекла, хіба мама їм заважала? Подруга хлопця відправила… до психолога! Разом з мамою!

Як вам така ситуація? Бо я реготала від сміху десь годину. Ще такого я в своєму житті не чула.

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post