X

Коли я тримала всі документи на квартиру від бабусі на руках, батьки Антона одноголосно стали наполягати, щоб я прописала там їх сина. Я спершу нічого поганого й не подумала, але коли копнула глибше, до мене прийшло прозріння. В голові не вкладається, як таке могли вчинити свекри

Коли я тримала всі документи на квартиру від бабусі на руках, батьки Антона одноголосно стали наполягати, щоб я прописала там їх сина. Я спершу нічого поганого й не подумала, але коли копнула глибше, до мене прийшло прозріння. В голові не вкладається, як таке могли вчинити свекри.

Все почалося кілька років тому, коли батько мого чоловіка захотів збудувати будинок. Саме в цей час видавали ділянки землі абсолютно безкоштовно. Ось свекор і отримав таку ділянку. Віктор Трохимович купив різний будівельний матеріал, але будинок будував лише мій чоловік.

Будинок він будував цілих три роки. Потім біля будинку він збудував добрий і великий гараж. Звичайно, було дуже багато роботи, але всі роботи робив тільки мій Антон, а батько його лише підтримував і казав, що цей будинок буде для мого чоловіка та його сім’ї.

Але потім я отримала у спадок від своєї бабусі квартиру, і тоді батьки чоловіка почали припрошувати, щоб ми туди йшли жити, щоб я прописала Антона у своїй квартирі.

Я була не проти, але батьки чоловіка робили це дуже наполегливо і тоді я сказала, що не прописуватиму їхнього сина у себе.

Потім почався суд і в результаті мого чоловіка виписали зі збудованого ним будинку і Антон був змушений переїхати жити на орендовану квартиру. Ну і ми разом із ним переїхали: і я з дитиною.

Переїхати жити до моєї квартири ми не могли, тому що ми живемо і працюємо в селищі, наша дитина тут ходить до школи. А квартира знаходиться у іншому місті.

Зараз батьки Антона, які виселили нас із дому, постійно телефонують та цікавляться: як у нас справи. Вони навіть передають нам якісь продукти.

Як же так можна? Адже вони Бориса поставили перед вибором: або ж він залишиться жити з батьками в їхньому домі, або ж повинен буде мене покинути і нашу дитину. Антон, як розумний чоловік, вибрав мене та дитину.

Тепер чоловік спілкується зі своїми батьками. А я просто не знаю, як поводитися з ними. Коли його батьки приходять до нас у гості, я навіть вітатись і розмовляти з ними не хочу. Я просто йду в іншу кімнату.

Ну як же можна було так вчинити з рідним сином, скажіть мені, люди добрі?

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post