X

Мама з татом і без того не була в захваті від Романа, а тут ще на мій день народження цей недешевий подарунок. – Це твоє виховання!, – говорив тато мамі. – А ти нічого не забув? Взагалі ми разом Олену виховували. Це ганьба! Що люди скажуть? – А чому я маю про людей думати? У мене одне життя, яке я хочу прожити на повну

Мама з татом і без того не була в захваті від Романа, а тут ще на мій день народження цей недешевий подарунок. – Це твоє виховання!, – говорив тато мамі. – А ти нічого не забув? Взагалі ми разом Олену виховували. Це ганьба! Що люди скажуть? – А чому я маю про людей думати? У мене одне життя, яке я хочу прожити на повну.

– Це твоя дочка! І як ти її тільки так виховала? Геть розуму нема!

– Це між іншим і твоя дочка теж! Ми разом її виховували!

Приблизно такі діалоги я слухаю кожен день, сидячи в своїй кімнаті. Якщо ви не зрозуміли, я поясню – це розмова між моєю мамою і моїм татом! Рідними мамою і татом! Хоча розмовою це важко назвати.

Вони постійно обговорюють мене, ніби мене і немає поруч. Але ж я тут, за стінкою. І вони це добре знають, що я їх чую! Щоб ви зрозуміли, чому мої батьки так “гаряче” мене люблять, я хочу розповісти вам невелику історію зі свого життя.

Мої батьки – звичайні роботяги. Мама працює на заводі контролером ділянки, тато на тому ж заводі слюсарем. Як ви розумієте, сім’я у нас небагата, як там не є середньо статистична.

У мене є брат і сестра, вони молодші на 3 та 5 років від мене. Я вчуся в 11 класі, мені 17 років. Вчуся досить непогано. Але зараз не про це.

Приблизно пів року тому я познайомилася з хлопцем. Він старший за мене на 8 років. Напевно, деякі з вас засудять його.

“Зв’язався з дитиною! “Решітка” за ним плаче”- приблизно таку оцінку дають Роману мої батьки. Але вони не праві! Зовсім не праві!

Він чудова людина: турботливий, добрий і розуміє мене краще, ніж всі мої друзі і родичі разом узяті.

А недавно у мене був день народження. Роман подарував мені телефон. Причому, досить дорогий. Батьки мені б ніколи такого не купили. А він купив!

“Мені для моєї крихти нічого не шкода!” – він завжди так говорить. Коли батьки побачили цей подарунок, вони трусились від люті! Обидва відразу!

“Ти – крутиш шури-мури з дорослим мужиком за гроші! – говорила моя мати. – О Боже! Яка ганьба! Виростила на свою голову!”

“Мати права, – твердив батько. – Не діло це у мужиків такі подарунки брати! Що люди-то скажуть?!”

А мені без різниці, що там ці самі люди скажуть. Я його люблю, і він мене теж. Але ж і батьків я люблю! Як мені тепер бути? Йти з дому? А куди?

Він теж живе з батьками, і вони, звичайно, теж не в захваті від наших відносин. Мені хочеться вірити, що в один прекрасний момент, батьки спробують мене зрозуміти. І у нас все буде як і раніше.

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post