X

Медового місяця не влаштовували, відразу почали жити у квартирі Максима. Наталя не хотіла витрачати подаровані гроші на відпочинок, адже задовго до весілля вона взяла машину у кредит. Після покупки автівки жінка втратила роботу, тому не мала можливості сплачувати внески вчасно, заборгувала чималеньку суму. – Домовимося відразу: сімейний бюджет ділитимемо порівну, а кредит ти платитимеш із залишків своєї зарплати. Адже машина твоя. Квартира моя, а ти в неї копійки не вклала

Одружилися Наталя й Максим лише кілька місяців тому. Все було як належить: розпис урочистий, зйомка, ресторан. І молоді, і гості лишилися задоволені. Медового місяця не влаштовували, відразу почали жити у квартирі Максима. Наталя не хотіла витрачати подаровані гроші на відпочинок, адже задовго до весілля вона взяла машину у кредит.

Після покупки автівки жінка втратила роботу, тому не мала можливості сплачувати внески вчасно, заборгували чимеленьку суму.

Якось увечері Максим поцікавився станом кредиту. наталі описала ситуацію та пояснила свої фінансові зобов’язання. Тоді чоловік сказав:

– Давай домовимося відразу: сімейний бюджет ділитимемо порівну, а кредит ти платитимеш із залишків своєї зарплати. Адже машина твоя.

Наталя погодилася, хоча постановка питання не вселяла її оптимізму.

Наступного вечора Максим знову згадав про її кредит.

– Знаєш, було б непогано, якби ти почала заощаджувати. Відкрила б банківський рахунок, куди відкладатимеш частину зарплати. Бо якщо ти раптом підеш у декрет, то платити доведеться мені. І це неправильно. Твоя машина. Квартира моя, а ти в неї копійки не вклала.

Після вечері Наталя мовчки зібрала речі та поїхала до матері. Вона не хотіла більше жити з чоловіком, який ставиться до неї таким чином.

Вранці наступного дня Максим зателефонував дружині. Він сказав, що з самого початку мав рацію у всьому. А потім додав, що радий такому результату. Радий, що вона пішла зараз, а не за 5 років. Адже тоді йому довелося б 5 років сплачувати чужі борги. А так кожен залишився при своєму: вона з машиною, він – з квартирою. Всі щасливі.

Передрук без посилання на Ibilingua.com заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com

M Alena:
Related Post