X

Мені 20 років і я чекаю дитинку. Це не було заплановано. Хлопцеві, з яким у мене стався роман, 30 років, він одружений. Всі знайомі, рідні і друзі твердять мені, щ отреба бігти і подавати на аліменти, так я ніяк не зрозумію, чому вони всі вирішили, що він мені щось винен? Такі всі розумні, мудрі, ні в кого своїх проблем немає наче.

Мені 20 років і я чекаю дитинку. Це не було заплановано. Хлопцеві, з яким у мене стався роман, 30 років, він одружений. Всі знайомі, рідні і друзі твердять мені, щ отреба бігти і подавати на аліменти, так я ніяк не зрозумію, чому вони всі вирішили, що він мені щось винен?

Як тільки тест показав 2 смужки, я поговорила з хлопцем, не робила з цього секрету. Ми зустрічалися всього два тижні до цього, у період, коли вони тимчасово розбіглися з дружиною. Але там теж маленька дитина, вони помирилися і вирішили спробувати бутти разом. Ну і молодці! Мені від нього нічого не треба, у мене немає до нього сильних почуттів. Але я твердо сказала, що буду народжувати, і що ніякої допомоги і участі від нього не прошу.

Та тепер всі наші спільні знайомі. мої рідні і друзі тільки і твердять про те, який він поганий, і щоб я обов’язково бігла подавати на аліменти. А я щиро не розумію, навіщо і що взагалі з ними з усіма сталося, чому вони лізуть у моє особисмте життя зі своїми порадами? Такі всі розумні, мудрі, ні в кого своїх проблем немає наче.

Так, ми цього не планували, але так вийшло. Винні обоє. Ні про яку любов за два тижні і мови бути не може.

Він своє рішення про те, що залишається в родині, озвучив, я своє також.

Та я ніяк не зрозумію, чому вони всі вирішили, що він мені щось винен? Я народжую для себе! Якщо раптом захоче спілкуватися з дитиною або допомагати, я проти не буду. Не захоче – бігати за ним не буду. Який сенс насильно змушувати? До того ж, я не хочу лізти у його життя, не хочу, щоб його дружина про все дізналася, адже тоді у них точно не буде шансім на нормальне спільне життя. А я хочу, щоб у нього все було добре!

Передрук без гіперпосилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook і залишайте свої коментарі!

M Alena:
Related Post