X

Мій чоловік пішов до іншої жінки. Буквально за місяць після того, як мені виповнилося тридцять. Сказав, що відвідуватиме Сашка. Йому лише чотири роки. Чоловік залишив мені квартиру, машину і запевнив, що можу звертатися до нього з будь-якого питання

Мій чоловік пішов до іншої жінки. Буквально за місяць після того, як мені виповнилося тридцять. Сказав, що відвідуватиме Сашка. Це наш синулька. Йому лише чотири роки. Чоловік залишив мені квартиру, машину і запевнив, що можу звертатися до нього з будь-якого питання.

Він завжди був справжнім чоловіком. Я його за це побоююсь та поважаю. Три дні в чотирьох стінах я тихо сиділа. Що вже казати, думки погані всякі в голові крутилися. Не могла більше перебувати у квартирі. Домовилася з подругами зустрітися, щоб добре запитати цю справу і в жилет бурхливо виплакатися.

Струснулась, почистила пір’їни, глянула у дзеркало. Ну як же я гарна! Сумувати не варто, він ще шкодуватиме, що таку фею на якусь проміняв!

Випурхнула з дому у всій красі разом із сином. Внизу на нас чекала няня сина. Спочатку вони погуляють, а потім вона його покладе в ліжечко і почитає на ніч. Там, дивишся, і я повернуся з вечірки.

Син вередував і не відпускав мене, дуже просив залишитися з ним. Але я йому пояснила, що мамі теж треба якось своє власне життя влаштовувати! Він, звичайно, нічого не зрозумів, але ручки розтиснув. Я сіла до себе в машинку і хвацько проїхала до місця зустрічі з дівчатами. Це був стильний містечко!

Ми пили, навкруги дивилися, танцювали! І ось у мій бік рухається справжній красень. Дівчата мене просто виштовхнули на зустріч до нього. Та й закрутилося! Він просто мене огортав своїм біополем.

Вже не пам’ятаю як, але ми опинилися з ним у моїй квартирі. Я відривалася за повною програмою. Відчуття перемоги і те, що такий чоловік поруч зі мною. Я пішла в душ, виходжу і бачу, що він мої прикраси та скриньку з готівкою в пакетик складає.

Я, від такого нахабства просто очманіла! Кинулася на нього з кулаками та криками. А він відштовхнув, я й відлетіла на два метри.

Він такий: ,,Ти тут давай тихіше! І браслет свій знімай, сподобався він мені!”, я кажу: ,,Зараз поліцію викликаю і скажу чоловікові!”.

Він засміявся і пішов, мені стало зовсім погано! У сусідній кімнаті спить дитина з нянею. А якби щось трапилося?! Я дурниця, дурниця!

Чужого мужика з вулиці, сама до хати притягла! Що колишньому чоловікові скажу? Дитину ж у мене відразу відбере! Як повернути все, що викрав?

Тепер взагалі не знаю, що мені робити… піти в поліцію — чоловік все дізнається, не піти — злочинець виявиться безкарним. І про що я тільки думала?

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.com.

Oksana H:
Related Post