X

Мій коханий розлучився, а я при надії від свого чоловіка. Я не хотіла розбивати його сім’ю або давати пусті надії. Але і на другому місці бути не хотіла. тому вийшла заміж. А тепер хочу бути з ним!

Мій коханий розлучився, а я при надії від свого чоловіка. Я не хотіла розбивати його сім’ю або давати пусті надії. Але і на другому місці бути не хотіла. тому вийшла заміж. А тепер хочу бути з ним!..

***

Кілька  років тому я закохалася в одруженого чоловіка. Я думаю, що ще тоді, шість років тому, Максим про все здогадувався. Я не хотіла розбивати його сім’ю або давати пусті надії. Але і на другому місці бути не хотіла. Він мені іноді робив компліменти – але не більше того. Так би все і тривало, якби я не вийшла заміж півтора роки тому.

Ми працювали разом з Максимом в одному офісі. Він привітав мене з заміжжям, сервіз тоді подарував від колективу. І продовжував приділяти мені дрібні знаки уваги. А я звела спілкування до мінімуму, хоча продовжувала кохати його, одруженого чоловіка.

Ні, не подумайте нічого такого, я дуже позитивно ставлюся до свого чоловіка, артут мені дуже симпатичний.

Але не більше того.

Таємно від усіх я продовжую любити Максима.

І ось минулого тижня я дізнаюся, що Максим розлучився! І немов знак з небес – я дізнаюся, що при надії від свого чоловіка Артура. Звичайно, йти від чоловіка не буду, оскільки… Занадто багато цих “оскільки”!

Ймовірно, це вищі сили так жартують зі мною. Що робити далі? Я не знаю… Я так хочу бути з Максимом! А він тепер ще більше уваги на роботі приділяє. Можливо, він все ж таки моя доля? Як мені бути?

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pexels

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post