X

Мій Павло живе на дві сім’ї. В іншому місті в нього законна дружина і двійко діточок. Спершу він проживав в гуртожитку, а вже шість років у мене. Я навіть підрахувала: на рік він зі мною десять місяців, а з дружиною лише два. Але так вийшло, що його Мар’яна має приїхати до нього в столицю. І тепер я повинна з’їхати з власної квартири, щоб зробити видимість, ніби Павло “чесний”. Але в мене є інший план

Мій Павло живе на дві сім’ї. В іншому місті в нього законна дружина і двійко діточок. Спершу він проживав в гуртожитку, а вже шість років у мене. Я навіть підрахувала: на рік він зі мною десять місяців, а з дружиною лише два. Але так вийшло, що його Мар’яна має приїхати до нього в столицю. І тепер я повинна з’їхати з власної квартири, щоб зробити видимість, ніби Павло “чесний”. Але в мене є інший план.

Знаєте є різні ситуації і я вважаю, що ніхто не є в праві засуджувати іншу людину поки не був у її шкурі.

Я живу в столиці і до того як зустріла свого Павла, була багато років самотня. Чоловік одразу вирізнявся від інших залицяльників столиці, було видно, що він звідкись приїздить, але це мене не лякало.

Павло був дуже уважним і в нас швидко все закрутилося, чоловік переїхав з робочого гуртожитку до мене.

Ми щасливо жили два роки, я й підозрювати не могла, що мій обранець вже одружений. Звісно, іноді були якісь цікаві дзвіночки, але я завжди шукала цьому виправдання. Лише через два роки, я точно дізналася, що Павло одружений.

Це сталося випадково, я підняла слухавку, а там жінка просила підійти до телефону Павла. Я звісно поцікавилася хто це і не очікувала почути, що це дружина.

Тоді ми з Павлом сильно посперечалися, я була зла на нього і навіть вигнала з квартири. Десь за тиждень злість минула, а ще за два тижні я почала відчувати, що сумую за Павлом. До того ж я розуміла, що закохана і якщо б не я то просто була б інша.

Сім’я мого Павла живе в іншому місті. У нього є діти. Майже 10 місяців на рік він проводить у відрядженні в Києві, живе тут у мене. І так шість років уже. Два місяці з дружиною та дітьми, 10 місяців зі мною.

Павло сказав, що збирається розлучитися з дружиною і одружитися зі мною. Я б хотіла цього, але шість років він ніяк не може поговорити з дружиною. І все одно їздить до неї на ці два місяці. Я, звичайно, впевнена, що він любить мене.

Але тут нещодавно його дружина почала проситися в “гості”. Павло сказав, що живе на орендованій квартирі. І зробити це треба швидко, тому що приїжджає вона зненацька, не попередивши заздалегідь. Він просить мене з’їхати з квартири і залишити їх на якийсь час із дружиною.

А я думаю, чи не знахабнів Павло? Як можна виставляти мене зі своєї квартири тільки заради того, щоб створити видимість дружині, що в нього нікого немає?

Не розумію, чому він не зізнається. Але подумала, може, віддати йому ключі, а потім зайти у власну квартиру. Поговорити з дружиною, поки він буде на роботі?

І ось я думаю, чи варто під таке віддавати житло? Чи краще несподівано прийти до квартири і все розказати дружині?

Може, так проблема з нею швидше вирішиться? Або залишити її в незнанні. Нехай живуть. Але не знаю, чи давати квартиру їм під таке. Що думаєте?

Автор – “АанГа”

Текс підготовлено на основі реальної історії спеціально для ibilingua. Фото лише для ілюстрації. Імена змінено. Передрук категорично заборонено! У вас є подібний досвід? Довірте нам свою історію!

G Natalya:
Related Post