fbpx

Могутня Молитва під час Великого Посту, яку слід читати вранці та ввечері, щоб мати захист на цілий день

Великий піст в 2019 році почався 11 березня і триватиме цілих 40 днів. Джерело

Весь цей час віруючим людям буде дуже непросто, адже вони повинні будуть відмовитися від безлічі важливих для себе речей, включаючи і смачне харчування.

Це прекрасна перевірка на віру, зміцнити яку вам допоможе молитва.

Піст – це не тільки звичайна дієта, а швидше перевірка вашої віри, пройшовши яку, ви станете набагато ближче до Бога.

Звичайно, це не завжди просто і часом хочеться просто забути про все і з’їсти чогось смачного, або не піти до церкви, коли б ви мали вихідний день.

Саме в такі моменти ви і дізнаєтеся наскільки сильна ваша віра. Але зміцнити її в будь-якому випадку допоможе молитва.

Читайте також: Чи варто дітям дотримуватися Великого посту та як правильно залучити дитину до посту

А якщо ж у вас зовсім немає можливості відвідати церкву, то молитися вдома вам ніхто не забороняє.

,,Святий Боже, Святий Кріпкий, Святий Бeзcмepтний, помилуй нас.

Сила любові Твоєї нехай знову виявиться більшою від зла, що нам загрожує. Хай вона буде більша за гріх – більша за безліч гріхів, які дедалі зухваліше привласнюють собі право бути частиною життя людей і суспільства.

Нехай сила Хреста Твого, о Христе, подолає батька всякого гріха, якого звуть «князем світу цього»! Бо Ти Хрестом і Стpacтями своїми відкупив світ!

Благаємо Тебе, Владико милосердний: пристав до нас ангела Твого, щоб охороняв нас немічних у всіх ділах наших і допомагав нам, щоб ми були слухняні й догоджали Тобі, та щоб сподобились достойно причаститися святих Твоїх Тайн. Амінь”.

You cannot copy content of this page