fbpx

Молитва-подяка Господу Богу та Пресвятій Богородиці за всі дари, які вони нам посилають

Молитва-подяка Господу Богу та Пресвятій Богородиці за всі дари, які вони нам посилають

Подячні молитви мають величезне значення в православній вірі. Їх головна мета – донести подяку до Вищих сил за щастя і спокій. Будь-яка віруюча людина знає, що потрібно зі смиренням приймати волю Божу. Милість Божа проявляється щасливими життєвими періодами, а розплатою за гріхи є проблеми і неприємності. У будь-якому випадку віруючий буде підносити молитву подяки.

Найчастіше дякують за допомогу Господа Бога. Одна із сильних молитов звучить наступним чином:

«Я, Раб Божий (власне ім’я) дякую Тобі Господи за Твоє милосердя й Твої благодіяння. Подяка моя не має меж бо я смиренно будь-яку Твою волю приймаю і прославляю діяння Твої. Дякую за те, що полюбив Ти мене і сподобив стати гідним Тебе.

Молю тебе про Твою подальшу підтримку. Даруй мені мудрість і душевну силу в прийнятті правильних рішень, дозволь встояти на істинний шлях і не піддатися спoкуcам і спoкуcам диявoльським. Збережи, Господи, віру в душі моїй і чистоту моїх помислів. Прояви людинолюбство Своє і даруй мене благами і милістю. Амінь».

Дякують дуже часто за допомогу і Святу Богородицю. Для цього можна використовувати наступну молитву:

«Я, Раб Божий, тебе, Пресвята Богородиця, славлю і дякую! Тобі, Діва Марія, молитву свою направляю. Ти Володарка Небесна, і тобі всі ангели та архангели поклоняються і служать, тобі коряться владики і володарі. Славлю Твою велич.

Ти подарувала світові людському Спасителя, Сина Свого, ти подарувала всім радість і надію. Ти є рятівницею і надійною помічницею. У важких життєвих ситуаціях ти в допомозі ніколи не відмовляєш і силою і стійкістю наділяєш. Дякую тобі за те, що ти мені в житті допомагаєш і вимолюєш у Господа прощення всіх моїх вільних або невільних гріхів. До кінця днів своїх я буду славити  ім’я твоє і, за свій спокій дякувати. Амінь».

You cannot copy content of this page