X

Моя мама не розуміє мене,  не розуміє того, що наші відносини з чоловіком тримаються виключно на відеоіграх. Але ж це наша справа, маємо право жити так, як нам хочеться! Головне, маємо спільні інтереси. Так, у нас в пріоритеті не їжа. А тут на вихідних гостювала у батьків…

На вихідних гостювала у батьків. Поділилася з мамою тим, що ми з чоловіком практично кожен будній вечір після роботи граємо у відеоігри. Виключно заради зручності взяли дві приставки (назву не скажу, бо я тут не рекламою займаюся).

Хто перший приходить з роботи – швиденько щось готує. Ми істоти всеїдні, але вважаємо за краще напівфабрикати. Поки приймаєш душ – котлетки вже майже підсмажилися. Або пельмені – взагалі ідеальна їжа. Головне дивитися на категорію м’яса, з якого виготовлені напівфабрикати.

А можемо і взагалі один вечір угробити на приготування їжі. Готуємо іноді на весь тиждень. І харчуємося весь тиждень або гречкою з м’ясом, або рагу їмо – нам все одно. Аби дві-три-чотири години пограти разом у що-небудь.

Мама каже, що це не серйозно. І це взагалі нібито дурне проведення часу. А по мені – так нітрохи не гірше спільного залипання перед зомбоящиком.

Яка різниця, чим займатися? Аби обом подобалося. Деякі з моїх заміжніх подруг взагалі з чоловіками нічим не займаються. Просто живуть під одним дахом – і все!

Та й якби не було ігор, то ми б з чоловіком і не познайомилися ніколи. Тому що ми спочатку спілкувалися в ігровому чаті. Потім перейшли на приватні повідомлення. Потім – у соцмережі. І тільки потім вже на відносини в реалі. І ось тепер ми одружені і щасливі. За одне переживаю: і його, і мої батьки починають виносити мізки на тему онуків…

Та й якби не було ігор, то ми б з чоловіком і не познайомилися ніколи. Спочатку спілкувалися в ігровому чаті. Потім перейшли на приватні повідомлення. Потім соцмережі. І тільки потім вже відносини в реалі.

Рита, м. Київ.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, b17

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post