X

Моя найкраща подруга розповіла мені по секрету, що у її чоловіка є інша, і вона не знає, що робити. Вона попросила нікому про це не говорити, жодній живій душі. Але я не змогла стриматися, розповіла нашим спільним подругам. Я хотіла, як краще, але Оля подзвонила моєму чоловікові

Моя найкраща подруга розповіла мені, що у її чоловіка є інша жінка, і вона не знає, що робити.

Вона попросила нікому про це не говорити, жодній живій душі. Але я не змогла стриматися, мене просто розпирало від бажання поділитися цією новиною з нашими спільними подругами. і я це зробила. Я розумію, що вчинила не гарно, але хотіла, як краще, я сподівалася, разом ми придумаємо, що порадити Олі.

Але подруга дуже образилася, сказала, що знати мене не хоче після цього, хоча я і попросила вибачення.

Мені соромно, але і прикро на подруг, які не змогли втримати язик за зубами, а побігли розповідати всім знайомим, а одна з них донесла Олі про все. Виходить, що непорядно вчинили всі, а винуватою вважають тільки мене.

Більше того, Оля подзвонила моєму чоловікові, розповіла все і ще додала, що я жілілася їй на свого чоловіка, розповідала про його негативні риси і вчинки. Такого не було, ми говорили лише про її чоловіка, але мій Олег мені не повірив і образився. Назвав мене легковажною і не розумною. Тепер у нас натягнуті відносини і я розумію, що йому неприємно від мого вчинку.

Думаю, що краще б подруга мені не розповідала ні про що, я ж її за язик не тягла. Сама не змогла зберегти все в таємниці, а винна я. Ось вам і підтвердження того, що справжньої жіночої дружби не буває…

Автор: Наталя

Передрук без гіперпосилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook і залишайте свої коментарі!

M Alena:
Related Post