X

Моя вже колишня дружина прорахувалася лише в одному.Так вже вийшло, що коханець моєї дружини не зміг все приховати і про все дізналася його дружина. Якраз вона і виявилася розумнішою за всіх. Одним словом, в розпал суду всієї моєї рідні і рідні моєї дружини наді мною, я просто дістав ноутбук і включив спочатку відео, а потім по черзі чотири аудіо файли

Ось і я розлучився. Найсмішніше, що вся рідня, моя і колишньої дружини, кричали мені, що все через гроші, мовляв, вона стала більше заробляти і приховувала гроші, чогось боялася.

Коли я оголосив про розлучення, то всі зробили винуватим мене, а пізніше вирішили влаштувати суд Лінча після розказаної дружиною казки. Як кажуть: «Будь ти тричі генієм, але долю не обдуриш». Так вийшло і з моєю дружиною, продумала вона все, але це не врятувало. Бо допустила один прокол, і я цим скористався.

І ось – збори всієї нашої рідні. З мене роблять страшного монстра, мене обливають брудом і обзивають останніми словами. Вона сиділа і будувала з себе жертву і навіть не дивилася на мене. А тепер – фінал.

Моя вже колишня дружина прорахувалася лише в одному.Так вже вийшло, що коханець моєї дружини не зміг все приховати і про все дізналася його дружина. Якраз вона і виявилася розумнішою за всіх, просто поставила в машині жучок і приховану камеру спостереження у них вдома. Пізніше вона вийшла на мене і допомогла мені (ось тут вже зіграла проти колишньої дружини її любов до соцмереж і любов все виставляти там напоказ).

Одним словом, в розпал суду всієї моєї рідні і рідні моєї дружини наді мною, я просто дістав ноутбук і включив спочатку відео, а потім по черзі чотири аудіо файли.

На одному з них в розмові з коханцем моя вже колишня дружина сміялася не тільки наді мною, але і над усією ріднею. Я думаю не потрібно пояснювати, що було далі. По суті, все те ж саме, тільки ворогом стала вже вона. Як виявилося пізніше, дружина просто не хотіла псувати свою репутацію, тому приховувала зраду і робила винуватим мене під будь-яким приводом.

Я тихо і мирно пішов, наостанок запропонувавши дружині засунути її гроші куди подалі, а також повідомивши, що її коханцеві загрожує розлучення, і жити їм точно доведеться разом.

Було розлучення, колишня дружина з’їхалася з коханцем, а через два роки бізнес дружини прогорів, всі її гроші пішли на погашення боргів і кредитів, які бралися на благо їх «сім’ї» і її бізнесу. Їхня сім’я так само розпалася. А я тихо і спокійно живу своїм життям, на звичайну зарплату автомеханіка, зате чесно.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. суворо заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

M Alena:
Related Post