X

Моїм сусідом по купе виявився веселий симпатичний хлопець Сергій, який всю дорогу розважав мене смішними розповідями з життя, тому три години пролетіли непомітно. Я б хотіла все це забути, як страшний сон, та не вийде. Наслідки поїздки – безповоротні

Не знаю, як так вийшло. Яке щастя засинати і прокидатися в обіймах коханого чоловіка. Але два місяці тому щось пішло не так, і одного разу я прокинулася в ліжку з малознайомим чоловіком, я просто, зрадила чоловікові, сама того не усвідомлюючи.

Подруга запросила до себе в місто, і я поїхала розвіятися, відпочити. Моїм сусідом по купе виявився веселий симпатичний хлопець Сергій, який всю дорогу займав мене смішними розповідями з життя, тому три години пролетіли непомітно.

На вокзалі зустріла подруга і тому я швидко розпрощалася зі своїм попутником, і ми з подружкою вирушили в кафе, щоб добре провести час. Він теж зайшов в кафе. Я запросила його до нашого столика. Оскільки я практично не п’ю, після першого ж келиха я неабияк сп’яніла, в голові з’явилася незвична легкість, захотілося веселитися і танцювати.

Сергій приніс ще по коктейлю, ми знову випили, і що було далі, я вже не пам’ятаю… Прокинулася я в його квартирі. Я втекла звідти. Чоловікові я, звичайно, нічого не розповіла, але вчора з’ясувалося, що я чекаю дитину.

Тепер я не знаю, від кого ця дитина – від чоловіка чи випадкового коханця. Підкажіть, що робити, як зізнатися чоловікові в зраді? Чи вже й нічого не говорити? Подруга каже, що не треба признаватися і руйнувати нашу щасливу сім’ю. І кому правда принесе полегшення?

Про це ніхто ніколи не дізнається, було це в іншому місті. Не знаю що робити. Чоловік дуже хоче дитину він дорожить нашою родиною і нашими відносинами. Та й я усвідомила, що люблю чоловіка, і дорожче його у мене ніколи нікого не було і не буде.

Зрада допомогла мені усвідомити, як цінна моя сім’я, чоловік, який вже довгі роки моя опора і підтримка. Ми багато разом пережили, пройшли і подолали і руйнувати все це я не хочу. Я дорожу своєю сім’єю. Але я заплуталася, якби не вагітність, я як страшний сон все забула б. Та щось треба вирішувати.

Передрук без посилання на ibilingua.com суворо заборонений!

Фото ілюстративне – ladyelena.ru

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post