X

Ми листувались з Олегом спершу, а згодом вирішили зустрітися. Я знала з розповідей, що його виховували бабуся з дідусем. Батьки живуть десь далеко. В голові у мене вималювалась картинка, що живе він не дуже й багато. Та перша наша зустріч мене приємно здивувала. Він був одягнений в брендовий одяг. Взуття також не дешеве “з крокодильчиком”. І тут я приходжу до нього в гості. З пустими руками не хотіла, тому прикупила “червоненького” і шоколадку

Ми листувались з Олегом спершу, а згодом вирішили зустрітися. Я знала з розповідей, що його виховували бабуся з дідусем. Батьки живуть десь далеко. В голові у мене вималювалась картинка, що живе він не дуже й багато. Та перша наша зустріч мене приємно здивувала. Він був одягнений в брендовий одяг. Взуття також не дешеве “з крокодильчиком”. І тут я приходжу до нього в гості. З пустими руками не хотіла, тому прикупила “червоненького” і шоколадку.

Мені 28 років, у мене немає сім’ї та немає дітей, хоча майже всі мої однолітки вже давно одружені і стали батьками. Ну а я, як кажуть, у дівках засиділася. Раз у раз, що мама, що бабуся всі намагаються витягти кудись мене з дому, з кимось познайомити, але я волію знайомитися сама.

Раніше я була у відносинах з чоловіком на десять років старшим за мене, з бізнесменом. Так, він оплачував усі мої забаганки, дарував мені подарунки, але я його не любила. А для мене перебувати у стосунках без кохання, нема гіршого. Тому ми розійшлися з ним і ось я почала мріяти про справжнє кохання.

В одній із соціальних мереж я познайомилася з Олегом. Йому 27, але як на мене, рік різниці нічого не означає. Вирішили зустрітися через місяць спілкування. Олег розповів мені, що його батьки залишили, живе з бабулею. Мені навіть шкода стало хлопця. Але коли він прийшов на побачення, то по його вигляду неможливо було сказати, що живе він бідно. Виявилося, бабуся його бізнесменша, є свій кіоск, батьки вже років десять, як живуть за кордоном, постійно висилають йому гроші.

Що цікаво, на побачення Олег прийшов без квітів навіть. Я спочатку не звернула увагу — може, не догадався, забув, буває ж. Але далі ми гуляли з ним, я сказала, що хочу морозива. Олег вдав, що мене не чув. А тому купила собі морозиво сама. Вечір провели непогано, але мене почало трохи хвилювати фінансове питання.

За кілька днів Олег запросив мене до себе. І що ви думаєте, я купила “червоненьке” і шоколадку з арахісом. Приходжу до нього в будинок, а він мені каже, що нічого їсти і пити нема, добре, що я щось прикупила. Я вже думала, він мені хоч половину грошей віддасть, та ні. Поїв, попив і забув. Серед ночі довелося викликати таксі, щоб дістатися додому. Навіть за таксі Олег мені не заплатив, я сплатила сама.

Мені дуже подобається Олег як хлопець, він хороший. Але питання в тому, що жадібний він чи в чому взагалі річ? Не подумайте, я не меркантильна, але хлопець повинен зачаровувати дівчину і витрачати на неї фінанси, чи не так?

Що скажете з цього приводу? Цікавить ваша думка!

Фото ілюстративне – спеціально для ibilingua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

G Natalya:
Related Post