X

Микита привіз із собою наречену. Як не дивно, жінки порозумілися. Надя називала свекруху мамою, а Галина не могла натішитися скромною доброю невісткою. У їхній сім’ї панував мир та спокій. Через рік після весілля Надя народила дівчинку. Біда прийшла, звідки не чекали

Галина з Олексієм, коли зустрілися, одразу побачили один в одному «родинні душі». Одружилися, народили дитину. Але недовго молоде подружжя раділо своєму щастю. Коли їхньому синові Микиті було 3 роки, у Олексія погіршилось здоров’я.

Після втрати чоловіка, сенсом життя Галини став єдиний син. Від батька сімейства лишилася двокімнатна квартира. Молода вдова відмовилася від своєї частки на користь сина.

Час йшов. І ось уже Микита прийшов із армії. Та не один. Він привіз із собою наречену. Вигляд рудоволосої усміхненої дівчини, що стоїть на порозі квартири, кинув Галину у ступор.

– Мамуль, це Надя. Надю, знайомся, моя мамо. Сподіваюся, ви порозумієтеся.

Як не дивно, жінки порозумілися. Надя називала свекруху мамою, а Галина не могла натішитися скромною доброю невісткою. У їхній сім’ї панував мир та спокій. Через рік після весілля Надя народила дівчинку, Софію.

Біда прийшла, звідки не чекали. Микита загуляв із колегою по роботі. Бурхливий роман недовго залишався таємним – про зраду чоловіка дізналася Надя. Микита у всьому звинуватив дружину, вигнав її зі своєї квартири та привів додому свою нову дівчину.

Галина з болем у серці дивилася як син руйнує свою родину, але нічого не змогла вдіяти. І тепер, замість коханої невістки, у квартирі жила хамовата Ольга. Ольга плела інтриги, намовляла Микиту на матір.

Життя Галини стало нестерпним. Варто було тільки вийти з кімнати, на неї тут же сипався град докорів. І син вигнав матір із дому, купивши їй кімнату у комунальній квартирі на околиці міста.

Все, що трапилося, дуже підірвало здоров’я Галини і вона злягла. Сина її проблеми із здоров’ям не хвилювали, адже він знову готувався стати батьком.

Надя випадково дізналася про хворобу колишньої свекрухи. Взявши з собою доньку, вона поїхала до Галині і насилу вмовила жінку переїхати до неї в квартиру, що залишилася від батьків. Тепер вони жили втрьох: Надя, Софія та Галина, яка душі не чула у онуці.

Павло навіть не відвідував матір, він був цілком і повністю поглинений турботами про нову родину. Надя вийшла заміж та народила ще одну доньку. Щаслива Галина почала няньчити двох онучок.

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.com.

Oksana H:
Related Post