X

На весілля для своєї доньки ми зняли значну частину своїх заощаджень і подарували їх молодятам. Чоловік сказав, що це наш внесок на їх спільну квартиру. Але зустрічаються й такі, як мама нашого зятя

Батьки нареченої зняли значну частину своїх заощаджень і подарували їх молодятам. Мовляв нехай це буде першим внеском за вашу квартиру. Чого не скажеш про маму молодого, вона взагалі нічого не подарувала.

“На весілля дочки я оплатила перший внесок на нову квартиру, а сваха прийшла з порожніми руками”

Весілля один з найважливіших днів для кожного. Неважливо буде воно великим чи маленьким воно завжди влітає в добру копійчину. Часто буває так, що молоді беруть на свої плечі оплату святкування. В такому випадку батькам залишається просто приготувати їм подарунок.

Більшість батьків, як в цілому і гостей, обмежуються звичайним конвертом з пристойною сумою. Але іноді зустрічаються і такі що готові залізти по вуха в борги аби забезпечити молодій сім’ї гідний подарунок. Зазвичай автівку або квартиру. Але зустрічаються й такі, як мама нашого зятя.

Молодята познайомилися не так давно. Але їхні стосунки якось так швидко закрутилися, що вирішили зіграти весілля якомога швидше. Минуло всього кілька місяців як вони закінчили навчання, знайшли собі більш-менш хорошу роботу і почали готуватися до весілля.

Грошей у них було небагато, тому потрібно було якось викручуватися. Вони економили, як могли, але це не сильно допомагало. Довелося взяти невеликий кредит. Свати про це прекрасно знали, але допомагати фінансово їм діти заборонили.

Свято вийшло справді чудовим.

Щоб не вдарити в бруд обличчям, батьки молодої зняли значну частину своїх заощаджень і подарували їх молодятам. Мовляв нехай це буде першим внеском за вашу квартиру. Чого не скажеш про маму молодого, вона взагалі нічого не подарувала.

“Але вона нічим не гірше за нас, робота у неї непогана. Так тим більше, до весілля діти готувалися пів року і вона знає, через що вони пройшли. Вона ж їм іноді допомагала. І після всього цього у неї хватило совісті з’явитися на весілля з порожніми руками. В голові подібне не вкладається, невже навіть сотні доларів у неї не знайшлося?”- обурюється мама нареченої.

Жінка вже давно працює дистанційно. Що ж можливо за таку роботу багато і не платять але вона і так має багато додаткового прибутку. Вона вже отримує пенсію. Більш того я впевнена, що грошей у неї кури не клюють.

Жінка звичайно могла подарувати щось молодятам після весілля. Можливо їй просто не хотілося, щоб хтось знав, що вона дарує. Але прийти на весілля непоміченою їй не вдалося.

Передрук без посилання на ibilingua.com – заборонений!

Фото ілюстративне – lenta

Сподобалась стаття? Поділіться з друзями на Facebook

G Natalya:
Related Post