fbpx

Найкраща молитва за здоров’я дитини, яка ще й благословляє ваше дитя

Спеціально підготовлено для ibilingua.com

Православна молитва про здоров’я дитини не одна. У православ’ї існують різні молитви про дітей, про їхнє здоров’я, про дарування доброти Божої.

У цій православної молитви про здоров’я дитини звертаються до Діви Марії з проханням про захист і допомоги для дітей:

Ми всі молимося про здоров’я для своїх дітей. Іноді не знаємо до кого звернути свої молитви, щоб прийшла небесна допомога.

Багато ще святі можуть допомогти в цьому питанні. Молитву можна читати над дитиною або ходити до церкви на служби і замовляти молебні за здоров’я. Найкраще, якщо ви все це будете поєднувати.

«Про Пресвята Владичице Діва Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться.

Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх.

Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, яко ти єси Божественний покров рабам Твоїм. Амінь ».

Читайте також: Прекрасна притча, в якій розповідається, що треба зробити, щоб бути щасливим. Обов’язково прочитайте!

А ось найкраща молитва про здоров’я дитини, яка ще й благословляє ваше дитя, така:

«Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, смиренну дочка Твою (ім’я). Господи, в ласці Своїй владі чадо моє (ім’я), помилуй і спаси його імені Твого ради.

Господи, прости йому всі провини, вільні і невільні, скоєні ним перед Тобою. Господи, навчи його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі та зцілення тіла.

Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого владенія.Господі, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, ножа, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марною смерті.

Господи, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи.

Господи, даруй йому благодать Святого Духа на многії літа життя, здоров’я і здорового розуму.

Господи, дай йому своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені смиренної дочки Твоєї батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь ». Господи помилуй! Читати треба по 12 раз кожен день.

Якщо у вашої дитини зі здоров’ям все гаразд (дай Бог), можете просто читати щоденну молитву для здоров’я:

«Господи Ісусе Христе, нехай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, крій від всякого зла, відведи від них будь-якого ворога, відкрий їм вуха і очі, даруй розчулення і смиренність серцям їх.

Господи, всі ми створення Твої, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння.

Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого, і настав їх на шлях заповідей Твоїх, і навчи їх, Отче, творити волю Твою, бо Ти є Бог наш. Амінь »

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Сподобалася стаття? Тоді підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук за посиланням  ibilingua.com

You cannot copy content of this page