X

Нанесіть цей продукт на туалетну щітку і дайте йому подіяти 5 хвилин. Буде як нова!

Нанесіть цей продукт на туалетну щітку і дайте йому подіяти 5 хвилин. Буде як нова!

Ваша туалетна щітка є важливим інструментом для підтримки чистоти вашої ванної кімнати, але вона також може бути середовищем для розмноження бактерій. Отже, як ретельно очистити туалетну щітку, не вдаючись до хімікатів? Ознайомтеся з нашими порадами, щоб зберегти цю щітку чистою та здоровою.

Як почистити щітку унітазу натуральними миючими засобами?

Прибираючи ванну кімнату, ми часто забуваємо про туалетну щітку, яка також вимагає регулярного очищення. У ній накопичується найбільше бактерій і забруднень, тому важливо про це не забувати. Ось кілька порад, як зберегти її природним шляхом.

Білий оцет і харчова сода

Приготуйте суміш, яка ефективно видалить забруднення з найскладніших місць кисті, використовуючи білий оцет і харчову соду.

Все, що вам потрібно зробити, це налити в миску пів склянки оцту, кілька крапель перекису водню і столову ложку харчової соди. Змішайте все разом і вилийте на туалетну щітку, а потім залиште на кілька хвилин. Після закінчення цього часу змийте її гарячою водою. Завдяки цьому простому прийому ви довше збережете новий вигляд щітки, але, перш за все, ви усунете всі забруднення.

Бура

Бура, яку часто називають борною кислотою, доступна в магазинах у вигляді білого порошку. Це добре відомий засіб для очищення різноманітних поверхонь, що володіє відбілюючими, дезінфікуючими та антизапаховими властивостями.

Досить розчинити приблизно 200 грамів бури у відрі в кількох літрах гарячої води, після чого занурити в препарат щітку для унітазу з ємністю.

Приблизно через 2 години ви помітите, що вона повертається до свого початкового вигляду. Просто промийте її великою кількістю води, і все готово!

Як часто потрібно міняти туалетну щітку?

Туалетні щітки використовуються для підтримки чистоти унітазу. Але всі бактерії, які ви змили з унітазу, осідають на вашій щітці.

Кожен раз, коли ви використовуєте її, необхідно обполіскувати його водою з унітазу. Потім дайте щітці висохнути на повітрі, закривши кришку унітазу та дозволивши їй стекти в чашу.

Оскільки ці щітки можуть бути сповнені мікробів, краще міняти їх кожні шість місяців, щоб не поширювати ці бактерії навколо унітазу щоразу, коли миєте її.

Як почистити дно унітазу щіткою?

На ринку є багато миючих засобів, які, як відомо, ефективні для чищення туалетів, але краще використовувати натуральні продукти, а не дорогі хімікати.

Якщо дно унітазу дуже брудне, ви можете змішати білий оцет, розведений у воді, з порошком лимонної кислоти. Але робіть це обережно, поводитися з лимонною кислотою досить ризиковано, тому бажано тримати її подалі від очей і рота, а також надягати рукавички. Налийте цю суміш на дно унітазу і потріть щіткою, видаливши весь бруд.

Ще один дієвий засіб з содою і оцтом для очищення дна унітазу полягає в наступному.

Змішайте пів склянки оцту з двома столовими ложками соди. Потім додайте сік лимона. Покладіть цю суміш на дно унітазу і дайте їй подіяти, перш ніж почистити її щіткою. Ви також можете використовувати туалетну щітку, щоб дістатися до чаші.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post