X

Не могла раніше: дружина Анатолія Анатоліча розставила усі крапки над “і” в питанні, чому Лобода не “заговорила” в перший день війни

Не могла раніше: дружина Анатолія Анатоліча розставила усі крапки над “і” в питанні, чому Лобода не “заговорила” в перший день війни

Світлана Лобода, яка багато років жила та будувала кар’єру в РФ, заговорила про війну лише на п’ятий день російського вторгнення в Україну. Кума співачки та дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юла (Юлія Яцечко) відповіла на всі запитання, які так турбували українців. А саме, чому Лобода не відразу заговорила?

В інтерв’ю “КП” в Україні” засновниця продюсерської компанії YULA Company заявила, що Лобода зробила свій вибір ще 24 лютого, але не могла озвучити його публічно, оскільки перебувала в країні-агресорці.

“Поки вона була на території Росії, то не могла відкрито говорити правду, адже ми всі знаємо варварські методи режиму Росії та тиск. Світлана відповідає не лише за себе та сім’ю, а й за весь свій український колектив”, – пояснила Юла.

“І як тільки Лобода покинула територію Росії, відразу відкрито заговорила про війну Росії в Україні та заснувала фонд на підтримку України. Взялася за відновлення дитячого садка в Ірпені та була одним із перших артистів, які на власні очі побачили Бучу та Ірпінь”, – наголосила Юла.

Дружина Анатолія Анатоліча наголосила, що вона не сумнівалася у виборі Лободи, оскільки добре її знає. Але якби співачка обрала “темну сторону”, то вони припинили би будь-яке спілкування з нею.

“Якби Світлана обрала інший шлях – знаю точно, ми не змогли б спілкуватися далі. Це просто неможливо, – підкреслила вона. – Всі артисти, які залишилися по той темний бік, стали автоматично ворогами”.

Фото – скріншот з відео

G Natalya:
Related Post