X

Ну приїлися моїм рідним ці всі салати, хочуть чогось нового, цікавого. А я на днях вичитала в інтернеті новенький салатик і вирішила приготувати. Мої зацiнили! 

Ну приїлися моїм рідним ці всі салати, хочуть чогось нового, цікавого. А я на днях вичитала в інтернеті новенький салатик і вирішила приготувати. Мої зацiнили!

Салат з маринованими грибами, курячим м’ясом і червоною цибулею. За матеріалами

Інгредієнти:

філе куряче, 400 г;

картопля, 3 шт;

яйця, 4 шт;

цибуля червона, 1 шт;

гриби мариновані, 100 г;

зелень, 40 г;

сіль і перець за смаком;

оцет 9%, 30 мл;

вода, 30 мл;

цукор, 1 ч.л;

майонез.

Читайте також:Я ЗНАЛА, ЩО СВЕКРУСІ БУЛО НАПЛЮВАТИ НА МЕНЕ І МОЮ ДОЧКУ, АЛЕ ТАКОГО СТАВЛЕННЯ Я ТЕРПІТИ НЕ ЗБИРАЛАСЯ. Я ВИСТАВИЛА ЇЇ ЗА ДВЕРІ. ТА НЕ ПУСКАЛА ПОКИ ЧОЛОВІК НЕ ПРИЙШОВ З РОБОТИ. ТЕРПІТИ НЕ МОЖУ ЦЮ ЛИЦЕМІРКУ!

Приготування Новорічного салату

М’ясо відварюємо і нарізаємо кубиками. Гриби ріжемо на шматочки. Гриби можна взяти і смажені, якщо купуєте мариновані – беріть без оцту або зробіть самі. Цибулю ріжемо півкільцями тонкими і маринуємо в оцті, цукрі, воді. Перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Потім цибулю віджимаємо.

На дно тарілки викладаємо трохи майонезу, викладаємо куряче м’ясо, робимо сіточку з майонезу. Посипаємо цибулею. Зверху натираємо картоплю на крупній тертці. Солимо і перчимо, робимо сіточку з майонезу.

Викладаємо рубану зелень . Беріть побільше кропу. Білок відокремлюємо від жовтка і натираємо на середній тертці жовтки на гриби. Робимо сіточку з майонезу. Натираємо білок на середній тертці і руками трохи трамбуємо його. Салат ставимо на 4 години в холодильник. Прикрашаємо грибочками.

Смачного!

G Natalya:
Related Post