fbpx

Оберіг на онуків, щоб вони були здорові, щасливі і всяка біда обходила їх стороною. І чому потрібно прочитати його до зорі

Кожна бабуся мріє про те, щоб у її внуки все було добре. Щоб вони були здорові, щасливі і всяка біда обходила їх стороною.

Бабусі віддають своїм онукам максимум своєї любові і турботи, але не від усього можуть їх захистити. Залишається просити допомоги у Господа. Для цього знадобиться молитва про онуків.

Молитва за онуків

Текст молитви простий і короткий, але він допомагає звернутися до Бога і знайти душевний спокій. Читати її можна коли завгодно і скільки завгодно.

Особливо добре вимовляти слова молитви, коли дітки сплять, до зорі. Також не забудь помолитися в день народження онука чи онуки. Молися, і нехай Господь береже всіх дітей в світі.

«Господи, Отець Небесний, Сила Твоя і воля Твоя. Спаси, збережи і обереги на всіх дорогах, в усіх дорогах, в усіх справах моїх внучат. Очки їх ясні, ніжки їх жваві, душі їх ангельські.

Спаси, збережи їх від біди лихий, від життя поганий, від всяких хвороб, від води і вогню, від скла і ножа, від будь-яких болів. Відведи, Господи, злих людей. Господи, помилуй і пожалій, спаси, сохрани і оборони Раба Божого (ім’я). Амінь».

Молитва про щастя внучат

«Господь щасливий любов’ю людей, а моя внучка/онук (ім’я) нехай буде щаслива. Благослови і Ти, Боже (ім’я) на щастя теж. В ім’я Отця і Сина, і Святого Духа. Нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

Молитва про здоров’я онуків

Також можна попросити про заступництво у Богородиці. Їй часто підносять молитви про дітей і про народження здорових немовлят . Можна попросити у Діви Марії і про внучатого.

«Матір Божа, Пресвята Богородиця, Господа мого Ісуса Христа і вся Свята Трійця, прошу, молю: дайте розраду, благословіть онуків моїх на щасливе життя, на довголіття. Молю за них я, грішна і негідна. Не за себе молю, за внучат моїх .

Щоб завжди у них були голівоньку розумні, погляди ясні, ноги жваві, душі чисті. Позбавте їх від біди лихий, як і від життя поганий.

Накрийте своїм Святим покровом, захистіть від хвороби великий, від горілки лихий, від ножа зрадницького, від вогню рушничного, від лихого ока, від псування, від ураз всяких. Даруйте, врятуйте, збережіть онуків моїх дорогих! Б’ю Вам сто поклонів, прошу сто раз і все про те ж. Амінь».

Всі ці молитви вважаються щоденними, тому можна повторювати їх хоч кожен день. Можна звернутися за допомогою до храму.

Поставити свічку, а також написати на аркуші за здоров’я імена своїх внучат. Після того, як поставиш свічку, звернися до Господа або Богородиці з молитвою за онуків.

Якщо не запам’ятав слів молитви, зовсім не страшно. Адже Бог чує будь-які наші слова, якщо вони йдуть від серця. Нехай всі твої внуки будуть здорові і щасливі, нехай Господь доглядає за ними і оберігає.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page