X

Очікуйте щонайменше десять бомб: тарологиня Ірина Клевер розповіла, до чого і в яких містах готуватися українцям до кінця серпня

Очікуйте щонайменше десять бомб: тарологиня Ірина Клевер розповіла, до чого і в яких містах готуватися українцям до кінця серпня.

На деякі українські міста чекає велика небезпека.

Тарологиня Ірина Клевер повідомила, що до кінця літа чекає на міста, які знаходяться в найважчій ситуації від початку війни.

За її баченням, в Харкові ситуація трохи покращиться. Обстріли звісно. будуть, але їх буде вже менше.

“Вже не буде такого, що бомблять, бомблять і бомблять. Все вже йде на спад. Але окупанти намагатимуться показувати, що вони бомблять Харків. Вони хочуть, щоб їх боялися. Але їхні ресурси закінчуються”, – сказала Клевер на YouTube-каналі “ТОР”.

Що стосується Херсону, то тарологиня повідомила, що там триватимуть активні бойові дії.

“Якщо по Харкову був перевернутий “з рогами”, то в Херсоні окупанти нікого жаліти не будуть. Але поза загрозою зовсім маленькі села, там окупантів не буде”, – додала таролог.

Також, за баченням Клевер, страждати від “сусідів” буде Дніпро. Вона уточнила, що в Дніпрі окупанти точно знають, що треба бомбити. Буде щонайменше десять бомб.

Тарологиня проговорилася і про Миколаїв. Вона зазначила, що в “сусідів” вже немає наміру знищувати це місто. Там ще можуть бути “прильоти”, але набагато менше, ніж було раніше.

У Вінниці також будуть “бахкання”, але поодинокі. За підрахунками Клевер, Запорізька область також буде ще у важкій ситуації. Там очікуються диверсійні групи.

кожен повинен стояти на своєму фронті! Разом до Перемоги!

Слава Богу! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post