X

Один з найуспішніших астрологів України Влад Росс розсекретив дату, коли “головний” візьметься за голову і буде “святкувати” свою поразку

Один з найуспішніших астрологів України Влад Росс розсекретив дату, коли “головний” візьметься за голову і буде “святкувати” свою поразку

Коли ж на нашій Батьківщині запанує мир та спокій!

Ситуація зміниться вже в поточному місяці – тобто жовтні!

Астроексперт Влад Росс повідомив, коли найімовірніше українці будуть святкувати Перемогу. За баченням спеціаліста, другий місяць осені може бути останнім “чорним” місяцем, оскільки в ніч з 30 на 31 жовтня Марс перейде в ретроградний рух.

“У цей час війна стане спокійнішою. Та й взагалі, після статичності Марса буде можливість зупинити війну”, – розповів Росс.

Астролог наголосив, що вже до зими Збройні сили України мають велику можливість зробити контрнаступ, який нас потішить. Також ближче до кінця сезону Україна зможе досягти важливої мети у цій війні.

До речі, астролог дав настанову і для бізнесменів. В цей час не варто починати нічого нового, оскільки все піде “коту під хвіст”

“Для бізнесменів цей період не найкращий, і їм в названі дати варто призупинити будь-яку підприємницьку діяльність, інакше вони можуть зазнати фіаско. У будь-якому випадку, їхні дії не дадуть такого результату, на який вони очікують”, – додав астролог.

Все буде Україна!

Віримо! Не здаваймося! Кожен на своєму фронті!

Слава Богу! Слава Україні! Слава мужнім ЗСУ!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post