fbpx

Особлива молитва, яку потрібно промовити на провідну неділю, за душі усіх спочилих рабів Божих! Нехай Господь прийме їх у своє царство!

Особлива молитва, яку потрібно промовити на провідну неділю, за душі усіх спочилих рабів Божих! Нехай Господь прийме їх у своє царство!

Через Ісуса Христа, котрий є Воскресінням і Життям, давайте подамо свої молитви Богові Отцю, який багатий на милосердя.

1. Помолімося за святу Церкву, щоб вона постійно проголошувала всьому світу надію на воскресіння у Христі.

2. Помолімося за всіх грішників, щоб вони змінили своє життя і поклали всю свою довіру на Господню милість.

3. Помолімося за хворих і нужденних, щоб вони приєднали свої страждання та життєвий досвід до хреста Ісуса Христа.

4. Помолімося за ушедшого раба твого… щоб після труднощів земного паломництва він міг (могла) бути біля Господа нашого на небесах.

5. Помолімось за родину та родичів ушедшого раба Божого… щоб вони могли знайти розраду і надію в таємниці спілкування святих.

6. Помолімося за нас, хто бере участь у цій молитві, щоб ми пам’ятали, що після відходу наше життя змінюється, але воно не закінчується.

Молитва

Всемогутній, вічний Боже, Господи життя і потойбіччя, вислухай молитви свого народу, які ми з вірою подали тобі.

Дай нам тут, на землі, надію, що випливає з таємниці перемоги Христа над відходом у той світ, і в майбутньому радість від зустрічі з Тобою у вічності.

Через Христа, нашого Господа. Амінь.

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page