X

Речі, які ваша кішка не терпить у вас, а ви продовжуєте це робити: якщо ви вважаєте, що ваші стосунки з вашим пухнастим другом напружені, причиною може бути одна з наведених нижче причин

Речі, які ваша кішка не терпить у вас, а ви продовжуєте це робити.

Ви впевнені, що знаєте все про свого кота? Що він любить? Що його дратує? Яку вашу поведінку він не підтримує? Якби ваша кішка могла говорити, вона б розповіла вам про багато речей, які ви робите щодня неправильно. Якщо ви вважаєте, що ваші стосунки з вашим пухнастим м’ячем напружені, причиною може бути одна з наведених нижче причин.

Якщо ви думали, що ваш кіт байдужий до вашої поведінки, подумайте ще раз, адже деякі речі, які ви робите досить часто, він просто терпіти не може!

Те, що ваша кішка не терпить у вас, і що ви продовжуєте робити несвідомо

Ваша кішка переконана, що задовольнити її потреби – це просте завдання. Вона мало запитує і не може зрозуміти, чому ви так часто помиляєтеся. Однак зробити життя їй приємним легко.

Кішки не люблять раптових шумів і гучних звуків

Хвилювання та гучні звуки можуть серйозно напружити вашу кішку, незалежно від того, звідки вони походять. Незалежно від того, суперечка це чи звук чогось, що впало, коти це терпіти не можуть. Однак якщо кішка досить часто піддається стресовим подіям, це може призвести до проблем зі здоров’ям і поведінкою, включаючи: агресію, депресію, тривогу, нервозність або відсутність апетиту, надмірний догляд і випадання шерсті…

Коти не люблять, коли за ними спостерігають

Для кота прямий зоровий контакт може бути досить загрозливим. Він не подивився б іншому коту прямо в очі, якщо не шукав бійки. Коли він розслаблений, він може підморгнути вам, це його спосіб сказати вам, що він вас любить.

Кішки не переносять неприємних запахів

Часник, оцет, цибуля, кава… Для нас, людей, це можуть бути приємні запахи, на відміну від котячих, які мають дуже чутливий нюх. Сильні запахи можуть їм не сподобатися. Крім того, оскільки котячі дуже охайні тварини, вони не використовують брудний лоток. Тому важливо регулярно чистити його та часто замінювати підстилку. Ароматичні підстилки також погана ідея…

Коти не люблять, коли їх турбують під час сну

Є дуже чітке правило, яке говорить: ніколи не будіть сплячу кішку! Ви проводите цілий день на роботі і страшенно сумуєте за своїм котом, але, прийшовши додому, ви бачите, що він спить, і ви не можете встояти перед ідеєю погладити його? Ми вас розуміємо! Однак варто знати, що коти не люблять несподівані пробудження, оскільки вони ризикують стати сварливими, дратівливими або навіть млявими.

Коти не люблять, коли їх постійно гладять

Обіймаючи свого кота та слухаючи його муркотіння, ви відчуваєте себе добре, але ваша кішка не любить, щоб до неї постійно торкалися. Знайте, що вона сама визначає свої правила, коли справа доходить до обіймів. Під час дрімання або ігор вона не хоче, щоб її жодним чином турбували ласки.

Коти не люблять їзду на автомобілі

Ви напевно вже помітили, що котячі часто ховаються під автомобілями, коли вони налякані або відчувають небезпеку. Але це не означає, що вони люблять їздити на автомобілі, навпаки, здебільшого це їх лякає. І недарма суміш гучних звуків, дивних запахів і постійних рухів. Крім того, вони також сприйнятливі до автомобільної хвороби. Тому обов’язково обмежте поїздки на автомобілі з котом. Якщо ви збираєтеся, наприклад, у відпустку, попросіть рідних попіклуватись про вашого улюбленця.

Коти не люблять закриті двері

Через свою територіальну природу коти вважають, що ваш будинок належить їм. Коли ви закриваєте двері, не дивно, що він намагається їх відкрити, подряпати або напасти на них будь-яким можливим способом. Він міг витлумачити цю дію як знак, що ставить під загрозу їх абсолютне панування над вашим будинком.

Дотримуючись цих порад, у вашої кішки все пройде гладко, з сусідом по кімнаті будете жити в хороших стосунках!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post